StefanMoldovan Postat Martie 6, 2019 Partajează Postat Martie 6, 2019 (editat) Cine ma poate ajuta !! Fata dreapta ... Editat Martie 6, 2019 de StefanMoldovan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
OmuGabi Postat Martie 6, 2019 Partajează Postat Martie 6, 2019 Se poate pune o poza, cred ca am asa ceva, dar nu sunt sigur. Pe Patrolul meu am un AVM pe dreapta și altceva pe stânga, bănuiesc ca sunt interschimbabile dreapta cu stânga??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
StefanMoldovan Postat Martie 7, 2019 Autor Partajează Postat Martie 7, 2019 Ale mele sunt de origine cu tubulara de 21. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
OmuGabi Postat Martie 9, 2019 Partajează Postat Martie 9, 2019 Arata asa? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
OmuGabi Postat Martie 9, 2019 Partajează Postat Martie 9, 2019 La mine este montat pe stanga. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
StefanMoldovan Postat Martie 13, 2019 Autor Partajează Postat Martie 13, 2019 Da asa ai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
StefanMoldovan Postat Martie 13, 2019 Autor Partajează Postat Martie 13, 2019 Si la mn fix asa ai tu 1 ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
OmuGabi Postat Martie 14, 2019 Partajează Postat Martie 14, 2019 Trebuie sa găsesc un AVM, să-l înlocuiesc pe acesta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Martie 14, 2019 Partajează Postat Martie 14, 2019 moama la ce nivel s-a ajuns pe forum... I-am oferit la initiator un set original, nu doreste decat o bucata. Acuma OmuGabi... sa vezi daca gasesti cineva sa iti vanda un AVM...numai unul. Sau poate primesti o schita si il faci din zahar ars forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
OmuGabi Postat Martie 14, 2019 Partajează Postat Martie 14, 2019 Șoimule, care e problema ta, ți-a demontat cineva mrl-ul de pe mașina? Hai sa ne băgăm în seama, mai facem un post, suntem mai importanți!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
StefanMoldovan Postat Martie 15, 2019 Autor Partajează Postat Martie 15, 2019 :))))) numai 1 ami trb .....daca sa dus noi lua 2 ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Martie 15, 2019 Partajează Postat Martie 15, 2019 :))))) numai 1 ami trb .....daca sa dus noi lua 2 ... pfoai! in o propozitie de 8 cuvinte 3 greseli gramaticale.Sa te fereasca Dumnezeu! 1 forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate