ionutcraciun27 Postat Martie 7, 2019 Partajează Postat Martie 7, 2019 A avut cineva probleme cu catalizatorul pa 1.8 gdi? Mecanicul mi-a zis ca este posibil sa fie înfundat catalizatorul! Ps : masina cand se încălzește da rateuri (trage in suturi ) multumesc ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutcraciun27 Postat Martie 9, 2019 Autor Partajează Postat Martie 9, 2019 Revin........ i-am anulat catalizatorul .... masina se comporta lafel.... ( adică după ce se încălzește da rateuri nu trage ) însă i-am scos ecu si masina funcționează fără aceasta piesa (curios rău ) , am mers in jur de 250 de km cu ecu scos si mai da rateuri câte odată dar nu le păstrează ..... adică : da un rateu doua si apoi merge perfect 120km/h - 140- liniștit .....Acuma nu mai înțeleg este ecu defect sau este in regula? Mecanicul mi-a zis sa nu il mai pun , probema este ca nu îmi merg ștergătoarelor :)))))dacă ploua trebuie sa montez ecu ...... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Geo_ZGA Postat Martie 11, 2019 Partajează Postat Martie 11, 2019 Eu nu stiu ce ECU ai scos tu acolo (banuiesc ca e calculatorul de confort), dar nu are cum sa functioneze motorul fara ECU. Te-as sfatui sa schimbi mecanicul, sa cauti unul care a trecut de stadiul Dacia 1300... problema ta probabil e pe partea de alimentare sau aprindere. Ar trebui sa ai si becul de check engine aprins in bord. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutcraciun27 Postat Martie 13, 2019 Autor Partajează Postat Martie 13, 2019 ecu front scrie pe el ........si cand il scot nu sta aprins nimic in bord merge de parca ala e pus degeaba acolo ... , e cidata rau .....Remattttttt scrie pe ia .....nu ii mai dau de cap Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate