Florinmarinescu Postat Martie 10, 2019 Partajează Postat Martie 10, 2019 Am un jimny 1999 ,cand cuplez 4×4 ,martorul din bord rămâne aprins cum este normal,daca raman înțepenit si începe să patineze martorul începe să palpaie.care ar fi cauza? Masina se comporta normal,doar ca pipăie martorul. După ce ies si cuplez dinou martorul revine la normal . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mindo1 Postat Mai 31, 2019 Partajează Postat Mai 31, 2019 Am aproximativ aceiași problema. Când cuplez 4x4 becul 4WD începe sa pâlpâie in bord,nu sta aprins constant așa cum ar trebui. Știe cineva cum se poate remedia ?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Min Postat Iulie 10, 2019 Partajează Postat Iulie 10, 2019 Ai rezolvat problema? Am și eu un jimny și când cuplez 4x4 din buton, nu mai pot să decupez și martorul rămâne intermitent. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat August 2, 2019 Partajează Postat August 2, 2019 Pai verificati vacumurile. Palpaitul acela inseamna ceva eroare. Eu am trecut la manuale si nu mai am treaba cu furtunaraia Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mannix Postat Februarie 20, 2020 Partajează Postat Februarie 20, 2020 Aceeași problemă dar la cuplat manual Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexcraiovan Postat Februarie 21, 2020 Partajează Postat Februarie 21, 2020 Salut! Dupa cum descrieti fenomenul este o problema de vacuum. Vezi https://www.bigjimny.com/mediawiki/index.php/Vacuum_hubs_-_checking_and_testing Se poate sa treci pe MLR manuale mai trebuie sa modifici cu un strap sezorul care iti verifica functionarea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu cica Postat Februarie 21, 2020 Partajează Postat Februarie 21, 2020 Cunosc un Jimny cu cuplare la maneta si are acelasi simptom!Dar masina cupleaza si usor si reductorul! sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate