StefanMoldovan Postat Martie 13, 2019 Partajează Postat Martie 13, 2019 As dori sa mi cumpar unu pt uz caznic nimik extrem offrod Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Martie 13, 2019 Partajează Postat Martie 13, 2019 Cred ca faci o confuzie: Discovery 2 nu are decat 2.5 diesel (Td5) si 4.0 benzina! Motor de 2.0 nu exista decat pe Discovery1 (2.0 benzina) sau Discovery Sport. La acesta din urma sunt motoare de generatie noua, personal nu cunosc prea multe amanunte. It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
StefanMoldovan Postat Martie 13, 2019 Autor Partajează Postat Martie 13, 2019 Gresala mea ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Martie 14, 2019 Partajează Postat Martie 14, 2019 Ala 2.0 mpi e o gluma proasta ...parerea mea NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate