Nicu 111 Postat Martie 16, 2019 Partajează Postat Martie 16, 2019 Buna ! Mi.am luat un pinin 1.8 gdi si azi am vrut sa vad ce poate in teren... dupa o imcercare pe un deal mi sa aprins ABS si nu mai dispare... stie cineva ce sa intamplat ? Va multumesc. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Geo_ZGA Postat Martie 18, 2019 Partajează Postat Martie 18, 2019 Cel mai probabil un senzor ABS. Vezi sa nu fie un fir rupt, ceva... eventual sa cureti si varful senzorilor. Daca tot nimic, se pot verifica masurand rezistenta intre cei 2 pini. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florry Postat Martie 28, 2019 Partajează Postat Martie 28, 2019 Aceeasi problema o am si eu,de o saptamana ramane aprins martorul ABS in bord,desi nu am declansat cu nimic problema.Dupa 2 zile mi s-a stins cateva ore si iar s-a aprins si ramane aprins.Am fost in service si mecanicul mi-a curatat rotitele care fac legatura cu senzorul presupunand ca a prins careva ceva pietricica,dar nu si-a revenit.Inafara de senzor,ar putea fi alte cauze?Mersi mult. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nicu 111 Postat Martie 28, 2019 Autor Partajează Postat Martie 28, 2019 Sincer nu stiu... la mine dupa ce am mai cuplat 4x4 si am dat o tura sa stins si nu sa mai aprins. Nu am mai avut probleme cu el... daca il rezolvi scrie aici sa stiu si eu ce e de facut pe viitor. Va salut! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Geo_ZGA Postat Martie 30, 2019 Partajează Postat Martie 30, 2019 In general senzorii fac probleme, masoara pe fata rezistenta la mufa, intre pini. Daca e 0, clar e dus. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate