Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Va salut pe toti de la Fagaras!

cristanx

Postări Recomandate

Pt inceput, trebuie sa va spun ca, eu, mai ca majoritatea cu mai multa pasiune si mai putini bani :d, strang sa imi iau un off road. Ma numesc Neamtu Cristian, sunt din Fagaras si lucrez in Bucuresti ca inginer constructor (asa ca daca aveti nevoie de un sfat sau un raspuns la vreo intrebare din domeniu, va stau la dispozitie cu placere). Urmaresc de ceva vreme topicurile de pe forum, si auzind ca "se face curatenie", am zis ca trebuie sa salvez situatia, pentru a tine aproape! :)).

Revenind la tema site-lui, sper sa pot pune ceva poze cat mai curand... dar intai trebuie "sa ies la cumapraturi"...

Sunt tentat sa incerc sa aduc un patrol 3.0 Di din Anglia si sa il inmatriculez in Bulgaria....deci toata afacerea (dupa calculele mele) pe la 7500-8000 euro... ce parere aveti? un bun prieten de-al meu si-a adus o frontera cu volan pe dreapta, am hoinarit putin cu ea, si nu mi-a ridicat nici un fel de pb...dimpotriva mi s-a parut chiar interesant...

V-as multumi mult pentru ori ce fel de sfaturi ati putea sa-mi ofertiti in sprijinul " cumparaturilor"...:)

Cu mult respect va salut, Cristi d la Fagaras.

Toyota LC KZJ 90

Toyota LC LJ 73

Fiat Stilo 1.6 16v

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Va salut pe toti de la Fagaras!

:W

Spor la cumparaturi!La BG se inmatriculeaza usor masinile cu volan pe dreapta dar atentie ca cer contractul de vinzare cumparare de acolo.Masina trebuie sa aiba sub 120 kw ca sa nu platiti extra taxa de 1500 euro.

Succes! :h5

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare