Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Toyota Hilux Surf SSR-X 96' -

Constantin87

Postări Recomandate

Salutare tuturor,

Inca de la inceput vreau sa va zic ca sunt un mic nerd* incepator in ale off road`ului, ( pana acum am facut off road - doar pe forum`uri si youtube )

Intr`un final dupa lungi cautari , aseptari, chinuri , nervi , stresss , aia e buna aia nu , Toyota - Nissan - Suzuki- Jeep, Americanca, Nu, Englezoiaca, intr`un final m-am ales tot cu o Japoneza :ypu fiind fan Japoneze inca de mic , avand doar japoneze :D ..... am reusit .... mi-am luat primul meu 4x4, ci anume o Toyota Hilux Surf aka 4runner din 96 gen3 cu motor 1KZ-TE, cutie automata a340' roti 265/70r16 , Volan Dreapta ca baietii si import Japan , o mica paranteza *Piese pe comanda doar dupa cod OEN ca dupa VIN nu exista masina :al*, cu scopul si gandul de a o transforma intr`un fel de camper-expedition-off road-apocaliptic -etc turck' :j

Dupa o scurta mentenanta si verificare, in care am schimbat cate ceva: filtre, uleiuri, curele, pivoti, suporti, valve, bielete si altele am ajuns la suspensie care si ea la randul ei trebuie schimbataaa si inaltata, :hw

Dupa lungii cercetari pe forumurile Americane pentru 4runner unde oamenii pun suspensie de la Toytec 3inch lift si BL de 2inch - am incercat si eu sa imi comand de pe Toytec - numai ca preturile se dubleaza datorita taxelor s.a.m.d - renuntand... :cr1

Aaaa da , inainte de a ma apuca sa caut pe siturile Americane si altele dupa suspensie si BL ... am incercat sa caut si in Romania, pe anumite sit`uri de specialitate ... dar nu am gasit pentru modelul asta ci doar pentru 4runnere Europene si Hiluxuri Europene din generatia a 2`a. - care au foii de arc, punte fata, 2 bari de torisune si etc...

Intrebare de unde pot cumpara un Lift Kit Suspensie +2 si un Body Lift +1 or +2 pentru Toyotuta mea :care:care:care

Eiii binee ea -ee batranica meaaa:ypu

4rrrr.thumb.jpg.7bc0d7919abbf7e8fd8452e23cf55741.jpg444.thumb.jpg.36c716790a73febeb0e59e2ac3295329.jpg

TOYOTA
, because: I Drive like a Terrorist!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc Marius,

Momentan vreau sa ii schimb caucicurile cu 32/10.5 r16 CST MAXXIS C888 (ce parere aveti sunt okay ? le duce transmisia motorul si ele ca produs sunt bunicele?? ) + suspensia fata cu amortizoare Monroe 0-2" + arcuri Iron Man 0-50 kg pentru landcruiser prado j90 ... iar spatele o sa il las momentan stock" ca mi-se pare mai inalta de fund* - si eventual daca se ridica de bot prea mult o sa ii schimb si spatele... full iron man de j90 (daca se potrivesc),

Problema ii ca NU sunt sigur 100% daca kitul de suspensie Iron Man pentru Land Cruiser J90 se potriveste pe 4runner`ul, ma rog Hilux`ul asta...

Am inteles citind pe forumurile din afar, ca ar fi compatibile multe piese de pe J90 pe Hiluxul asta import Japonia ...

Astept o confirmare de la voii colegii sunt compatibile *mai ales suspensiile ce ma intereseaza cel mai mult*...

Multumesc inca`o data ... SI un Weekend fain tuturor ... :cl

Editat de Constantin87

TOYOTA

Link spre comentariu

Mda, am niste probleme, care nu le dau de cap , nici eu nici mecanicii dintr`o problema am facut 2 probleme ...

1- incarcatul la relantiu

2- fluieratul ... video

Cand sta la relantiu sau cand apas pedala de frana in mers (ca de mai trebuie si sa franam) imi scate tensiune la baterie pana la 12.5v , cand o turez pe loc si in mers si nu apas frana imi urca tensiune la 14v+ (normal), in schimb la relantii si cand apas frana nu vrea sa incarce cu 13.8+ ci sta in 12.5v - 13v...

Am dus`o la electrician / mecanic de alternatoare am schimbat releul din alternator , tot la fel face... mi-a strans curelele - parca e mai bine un pic dar in in schimb a aparut suntetul asta fluierat , suierat de cand a strans curelele, curelele sunt noi Gates , le-am schimbat ca am zis ca poate e din cauza lor...

Acum am alta problema imi fluiera si nici curent nu baga alternatorul la relantii:al.

video: https://www.youtube.com/watch?v=XLwka2fitok

HELP PLEASE

TOYOTA

Link spre comentariu

Am avut si eu una la fel, in atasament in hangarul Cirrus Maintenance din Saarbrucken din Germania. Eu nu am avut nici cea mai mica problema cu ea in 50.000km. Mi se pare ca ar trebui sa schimbi mecanicul sau mecanicii. Problemele tale sunt electrice de la alternator sau contacte electrice,masa. Fluieratul vine de la curele sau role sau intinderea deficitara..prea slaba sau prea stransa. Iti doresc sa te bucuri de ea. Daca volanul nu era pe partea gresita ruginea la mine in batatura. FFF multumit de ea.

1772437378_ToyotaSurfvsvDornier.thumb.JPG.e62c5da01d57efb8d4b90465174fc255.JPG

c788ce08475bc77c54b3a22ea2882b4e.thumb.jpg.0e27fb85ecec4e84360bbe96ffb14501.jpg

RAV 4 Model Luxury 2018.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare