BogdanBotis Postat Martie 21, 2019 Partajează Postat Martie 21, 2019 Salut, am ceva problema dubioasă la Freelander 2, diesel 150 HP , 2009, cutie automata și nu mai știu cum să-i dau de capăt...... In mers apar niste smucituri bruște că și cum s-ar inneca motorul iar mai rar când apas frana să mă opresc de exemplu la semafor moare motorul cu toate că eu sunt in D ,(drive) I-am făcut schimburile complet, am schimbat clapeta de accelerație, am schimbat uleiul in cutia de viteze.....erori nu are Dacă aveți vreo ideea sau o recomandare de mecanic in zona Cluj Napoca vă mulțumesc foarte frumos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Martie 22, 2019 Partajează Postat Martie 22, 2019 Ai pus tester dedicat? Cauzele pot fi multe, senzor volanta, senzor presiune rampa, calculator cutie viteze. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BogdanBotis Postat Martie 22, 2019 Autor Partajează Postat Martie 22, 2019 Sper că am găsit problema...rămâne de văzut perioada următoare. Problema ar fi ceva senzor de la arborele cotit...l-am schimbat...la prima vedere pare că am scăpat dar ea a mai făcut pauza 2 zile de la șocuri așa că orice este posibil. Detalii pe http://www.freel2.com/forum/topic30105.html Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate