bobby79 Postat Aprilie 1, 2019 Partajează Postat Aprilie 1, 2019 Știe cineva care din aceste serii se potrivesc pt. un disco 2 din 2000 cutie automata ? Eu momentan am MSB și doresc sa schimb ECU pentru o remapare mai ușoară? Multumesc ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Aprilie 1, 2019 Partajează Postat Aprilie 1, 2019 Alea amandoua sunt pt cutie manuala, atasez lista de ECUuri NNN remapabile pt Eu2 dar trebuie remapate cu un fuel ID + variant ID compatibil care e trecut in lista pt modelul respectiv de ECU altfel o sa fie o struto-camila de prost gust si poate suferi motorul in timp... se pot gasi cipuri gata remapate pt MSB si aia e varianta ''curata", e chiar mai simplu ca implica doar lipirea unui soclu pt cip ca la NNN daca cel care face treaba nu stie EXACT cu ce se mananca poate sa iasa rau EU2_Map_list.pdf 1 NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobby79 Postat Aprilie 1, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2019 (editat) Poți sa ne explici, te rog ce presupune: ””remapare cu un fuel ID + variant ID compatibil care e trecut in lista pt modelul respectiv de ECU”” Multumesc ! Editat Aprilie 1, 2019 de bobby79 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Aprilie 1, 2019 Partajează Postat Aprilie 1, 2019 E greu de explicat daca nu stii despre ce e vorba ... pe scurt un exemplu: daca iei un ECU(primul din lista automate) cod NNN000130 cu serie NNW004270 trebuie incarcat cu un fisier Eu 2 (fuel ID)SUHDE036 - (variant ID)SUTDP012 ca altfel apar ''conflicte" in soft, asta e fuel map Eu2 ''de baza", in asta se poate interveni punctual in diverse harti(AFR/IQ/SML,etc pt a castiga putere in functie de dotarile masinii (intercooler mare, turbina mai tare, roti mai mari, etc) si necesitatile proprietarului(sa fie nervoasa, economica, pt tractat, pt off road, etc)... mai sunt si fisiere remapate standard care se pot incarca direct dar daca nu sunt pe ''scheletul" 100% compatibil din tabel treaba e o tziganeala chiar daca merge masina aparent bine... mai "adanc" nu am nervi sa ma bag sa scriu aici pe forum ca ce stiu e rezultatul a 5 ani de studiu si se poate scrie un roman despre ce e CORECT si ce ''improvizatii'' se fac... orice remapare faci e necesar un pirometru(EGT) ca sa fie motorul in siguranta. Bafta 1 NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobby79 Postat Aprilie 2, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2019 Multumesc pentru lămuriri ! Tot de la tine am citit undeva ca după ce schimbi ECU, acesta trebuie împerecheat cu BCU pentru codul de imobilizare, apoi rescrise codurile de injectoare salvate de pe ECU vechi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragoslav Postat Aprilie 2, 2019 Partajează Postat Aprilie 2, 2019 ma bag si eu cu o intrebare...sa nu va suparati... daca se face o remapare,cum vrea domnu bobby, e nevoie de inlocuirea planetarelor sau a altor componente din transmisie cu variantele HD ,chiar daca se doreste ca masina sa ramana intr-o varianta cat mai originala si fara a se aventura intr-un off road mai ...dur? 1 Land Rover Discovery 2 TD5 , Manual an 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Aprilie 2, 2019 Partajează Postat Aprilie 2, 2019 Multumesc pentru lămuriri ! Tot de la tine am citit undeva ca după ce schimbi ECU, acesta trebuie împerecheat cu BCU pentru codul de imobilizare, apoi rescrise codurile de injectoare salvate de pe ECU vechi. Asa este, presupunand ca pe ECU vechi sunt salvate codurile corecte ... ma bag si eu cu o intrebare...sa nu va suparati... daca se face o remapare' date='cum vrea domnu bobby, e nevoie de inlocuirea planetarelor sau a altor componente din transmisie cu variantele HD ,chiar daca se doreste ca masina sa ramana intr-o varianta cat mai originala si fara a se aventura intr-un off road mai ...dur?[/quote']asta la acest subiect e off-topic, deschide topic nou NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobby79 Postat Aprilie 7, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2019 Am comandat unu din Uk gata remapat stage 2. E 250 euro. Astept sa mi trimită codul sa fiu sigur ca e de automata. Deasemenea, am comandat și intercooler mărit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate