eaglex Postat Aprilie 2, 2019 Partajează Postat Aprilie 2, 2019 Salut, Am gasit un Land Cruiser J12 care imi place: 2005 motor de 3L 315 000 km un proprietar istoric service complet, la reprezentanta Toyota din oras Are semne normale de uzura, dar singura chestie care imi da emotii e cantitatea de rugina (sechele de la suzuki samurai...) Dar, nu ma pricep, asa ca va cer ajutorul: ce parere aveti de cantitatea de rugina? M-ar tine 1 an? 5? 10? Poze: https://imgur.com/a/casCwUK Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ccristi27 Postat Aprilie 2, 2019 Partajează Postat Aprilie 2, 2019 Salut, O evaluare corecta poti face doar daca urci masina pe elevator si inspectezi toate zonele. E posibil sa gasesti surprize mai mari comparativ cu cele din poza. Oricum daca masina e in mintile ei partea cu rugina se poate rezolva relativ repede. Stima, "Good goods are never cheap / Cheap goods are never good" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Noroila Postat Aprilie 22, 2019 Partajează Postat Aprilie 22, 2019 Salut, eu am un land cruiser j125 din 2006 cu 280k km si am avut multe probleme cu rugina. Pragurile erau complet coapte, traversa din spate de pe sasiu a trebuit inlocuita, suporti de caroserie din spate erau rupti, am avut un tendon rupt din cauza ruginei, pasajele aripilor fata ciuruite si asa mai departe. Eu iti propun sa faci o inspectie serioasa a masinii deoarece surprinzator ruginesc destul de tare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate