Doru68 Postat Aprilie 15, 2019 Partajează Postat Aprilie 15, 2019 Sunt nou pe acest forum, am un freelander td4 2005, vin cu o problema daca a mai intampinat careva? La viraje stranse, intoarcere se aude trasnind ceva, nu mi dau seama de unde poate fi banuiala o am de la cardan sau vascocuplaj, dar as vrea mai multe pareri,multumesc.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ismetoz Postat Aprilie 15, 2019 Partajează Postat Aprilie 15, 2019 Vascocuplaj ,şi cıt mai urgent scoate cardanul sa nu rupi şi altceva 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lu Postat Aprilie 16, 2019 Partajează Postat Aprilie 16, 2019 Ai facut conversie de volan? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Doru68 Postat Aprilie 18, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2019 Da am facut conversie de volan, dar specific ca aceeasi problema o aveam si pana..! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate