Florentin1 Postat Aprilie 18, 2019 Partajează Postat Aprilie 18, 2019 Salut prieteni. Sunt posesor al unui freelander td4 2005 si la accelerari mai bruște se aprinde ceck-ul in bord. Am pus testerul unui prieten si arata eroarea P0046 .Daca aveti ceva informatii de aceasta eroare mi-ar fi de folos. Masina o am de o luna . Va multumesc anticipat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Aprilie 18, 2019 Partajează Postat Aprilie 18, 2019 Solenoidul/actuatorul de la turbina, verifica firele de la mufa si mufa. 1 Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florentin1 Postat Aprilie 19, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2019 Mulțumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate