Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sfat chiuloasă - o rectific a doua oară

Cristi123

Postări Recomandate

L-ai scapat pe un nesimtit de o masina cu motorul varza dar sa speram ca macar acum o sa fi rezolvat pe partea aia. Bafta

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nesimțit este puțin spus pentru un samsar oltean țepar, care mută volane.

Timp de un an (adică în 2018) am tot schimbat la mașină: kit ambreiaj (rulmentul de presiune era spart), planetara second, acum o schimb a doua oara cu una nouă, garnitura de chiulasă cu tot setul, planeitate chiulasă, termostat si carcasă, pompă servo. Distribuția am schimbat-o pentru siguranța mea.

Până să schimb cele două bobine de la aprindere, masina mergea în șuturi, tremura când acceleram.

În prezent, schimb: radiatorul de căldură din bord care este spart și înfundat, cablul cu role de la macaraua de geam și plăcuțele de frână.

Iar calitatea lucrării cum a fost mutat volanul lasă de dorit - el mi-a vândut mașina cu volanul deja mutat. Intr-o zi am observat o baltă de ulei pe mocheta de la pedale. Am crezut că e caseta de direcție, dar am avut noroc, era doar piulița în con slab strânsă de la conducta de servo (și aici a fost de muncă să ajungă mecanicul la acea piulită cu o inelară decupată) .

Carcasa de la filtru de polen e decupată și legată cu șoricei de tabloul de siguranțe, iar filtrul este decupat un sfert, pentru că nu are loc de mănunchiul de cabluri electrice. Au mutat volanul în bătaie de joc.

NU RECOMAND la nimeni să schimbe volanul în Oltenia și nici să cumpere Freelander din parcul de pe centură de la acest samsar țepar care se laudă că e autorizat de RAR. De fapt mașinile le aduce în țară din UK pe numele vecinilor, numele lui ( D.P.) nu figurează în acte, doar pe adeverința în care scrie că volanul a fost mutat în "garajul" lui autorizat de RAR.

Cineva mi-a spus că mașina are km dați înapoi la câte piese am schimbat și nu aveau cum să pice toate. Am verificat mașina pe gov.uk contra-cost și km sunt reali, samsarul țepar e curat la acest capitol. Dar dacă km sunt reali cum de au "căzut" atâtea piese? Posibil să le fi înlocuit în "garajul său autorizat de RAR".

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 1 an mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare