RPD Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 Buna seara si bine v-am gasit! De fapt v-am gasit acum un an si de atunci, desi nu am postat nimic, citesc forumul aproape zilnic.Repede Ionut ma numesc,27 ani, amator in off road, iubitor de natura, pescuit, masini si bere. Pe coclauri chinui de doi ani un M461 de prin '72 la care mai am ceva de munca. Acum sper sa reusesc sa pun si vreo poza cu agregatul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 Re: Buna seara din Onesti! Bine ai venit! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 Re: Buna seara din Onesti! Bine ai venit !... :grin: :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 Re: Buna seara din Onesti! Bine ai venit ! :hi www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 Re: Buna seara din Onesti! :W :h5 P.S. Frumos Onestiul... L-am vizitat in studentie ... :grin: :grin: :grin: http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RPD Postat Noiembrie 29, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 Re: Buna seara din Onesti! Multumesc tuturor pentru primire. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 Re: Buna seara din Onesti! :W Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 Re: Buna seara din Onesti! Bine ai venit! :h5 :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 Re: Buna seara din Onesti! Bun venit! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 Re: Buna seara din Onesti! No servus :hi ! bine ai venit! :grin: Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KeO Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: Buna seara din Onesti! :W ARO CLUB ROMANIA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan1323 Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Re: Buna seara din Onesti! Bine ai venit... Am un prieten in onesti cu care mam dat cu atvul. Frumoasa zona aveti , si acum il bat la cap sa isi ia samurai ca sa vin si eu cu veverita mea sa ne dam prin zona. Apropo prietenul meu e JPC poate il cunosti :h5 Samurai metis Pajero 2.8 scurt KQ Spider CAN_AM Discovery 3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vergu cristian Postat Decembrie 11, 2008 Partajează Postat Decembrie 11, 2008 Re: Buna seara din Onesti! Bun venit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RPD Postat Decembrie 11, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2008 Re: Buna seara din Onesti! Bine ai venit... Am un prieten in onesti cu care mam dat cu atvul. Frumoasa zona aveti , si acum il bat la cap sa isi ia samurai ca sa vin si eu cu veverita mea sa ne dam prin zona. Apropo prietenul meu e JPC poate il cunosti :h5 Intr-adervar zona din jurul Onestiului e foarte frumoasa si are un mare potential pentru off road, iar pe Adi "JPC" il cunosc si stiu ca este pasionat de asa ceva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan1323 Postat Decembrie 11, 2008 Partajează Postat Decembrie 11, 2008 Re: Buna seara din Onesti! Bine ai venit... Am un prieten in onesti cu care mam dat cu atvul. Frumoasa zona aveti , si acum il bat la cap sa isi ia samurai ca sa vin si eu cu veverita mea sa ne dam prin zona. Apropo prietenul meu e JPC poate il cunosti :h5 Intr-adervar zona din jurul Onestiului e foarte frumoasa si are un mare potential pentru off road, iar pe Adi "JPC" il cunosc si stiu ca este pasionat de asa ceva. Atunci eu am inceput deja sa il fac sa treaca pe auto de la atv si daca suntem doi poate reusim si atunci organizam ceva acolo ca e mult de cutreierat. Salutare Samurai metis Pajero 2.8 scurt KQ Spider CAN_AM Discovery 3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
whoratiu Postat Decembrie 12, 2008 Partajează Postat Decembrie 12, 2008 Re: Buna seara din Onesti! Salutare si bine ai venit!! personal, ma bucur enorm văzând inca un M la treaba!!Sa va purtati sanatosi unul pe altul!!!Că zone faine...clar aveti! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate