Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Buna seara din Onesti!

RPD

Postări Recomandate

Buna seara si bine v-am gasit!

De fapt v-am gasit acum un an si de atunci, desi nu am postat nimic, citesc forumul aproape zilnic.Repede Ionut ma numesc,27 ani, amator in off road, iubitor de natura, pescuit, masini si bere. Pe coclauri chinui de doi ani un M461 de prin '72 la care mai am ceva de munca. Acum sper sa reusesc sa pun si vreo poza cu agregatul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...

Re: Buna seara din Onesti!

Bine ai venit... Am un prieten in onesti cu care mam dat cu atvul. Frumoasa zona aveti , si acum il bat la cap sa isi ia samurai ca sa vin si eu cu veverita mea sa ne dam prin zona. Apropo prietenul meu e JPC poate il cunosti :h5

Samurai metis Pajero 2.8 scurt KQ Spider CAN_AM Discovery 3
Link spre comentariu

Bine ai venit... Am un prieten in onesti cu care mam dat cu atvul. Frumoasa zona aveti , si acum il bat la cap sa isi ia samurai ca sa vin si eu cu veverita mea sa ne dam prin zona. Apropo prietenul meu e JPC poate il cunosti :h5

Intr-adervar zona din jurul Onestiului e foarte frumoasa si are un mare potential pentru off road, iar pe Adi "JPC" il cunosc si stiu ca este pasionat de asa ceva.

Link spre comentariu

Intr-adervar zona din jurul Onestiului e foarte frumoasa si are un mare potential pentru off road, iar pe Adi "JPC" il cunosc si stiu ca este pasionat de asa ceva.

Atunci eu am inceput deja sa il fac sa treaca pe auto de la atv si daca suntem doi poate reusim si atunci organizam ceva acolo ca e mult de cutreierat. Salutare

Samurai metis Pajero 2.8 scurt KQ Spider CAN_AM Discovery 3
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare