belogerer Postat Mai 8, 2019 Partajează Postat Mai 8, 2019 azi din senin pe viraj maxim dreapta in parcare gen 2-3 km/h trosc si trosc in marsarier. din fata dupa auzul meu... cumva parca scapa in pinion ceva si nu mai mergea in spate...patina gen... am dat un pic in fata cu volanul indreptat si iar inapoi dar virat mai putin si a mers ok. plecat acasa de la job mers ok 2-3 km dupa care uruit pronuntat si zgomot de fier pe fier. am lasat-o la mecanic ca era in drum. la el pe viraj trosnea de ziceam ca se rupe toata. voi ce credeti ca a crapat? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Mai 8, 2019 Partajează Postat Mai 8, 2019 IRD-ul... Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
belogerer Postat Mai 8, 2019 Autor Partajează Postat Mai 8, 2019 la ceva cutie ma gandeam si eu....sh am vazut ca sunt pe la 12-1500...gasesc un meserias / service in bucuresti sa schimbe doar pinioanele sau ce e crapat in ird? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ismetoz Postat Mai 8, 2019 Partajează Postat Mai 8, 2019 Scoate cardanul şi trebuie neaparat reconditionare sau schimbare vascocuplaj Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
belogerer Postat Mai 9, 2019 Autor Partajează Postat Mai 9, 2019 Scoate cardanul şi trebuie neaparat reconditionare sau schimbare vascocuplaj multumesc de sfat. asta era urmatoarea intrebare...daca din cauza vascocuplajului a crapat ird-ul.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ismetoz Postat Mai 9, 2019 Partajează Postat Mai 9, 2019 (editat) Da f posibil asta e cea mai mare buba la freelander 1,aşa am patit şi eu la un viraj strıns trosc şi dupa 50/60 km ın mers normal al doilea trosc şi ird crapat pe urma schimbat cu sh ( 2006 diesel td4 ) aproape 1 an fara cardan ,ulterior un vsc reconditionat de atunci totul ok Editat Mai 9, 2019 de ismetoz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
belogerer Postat Mai 9, 2019 Autor Partajează Postat Mai 9, 2019 din pacate mecanicul la care merg de obicei si-a declinat competenta. va rog sa imi recomandati un service/mecanic competent in zona bucurestiului care poate sa ma ajute si sa nu ia si pielea de pe mine... multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate