vali mirica Postat Mai 10, 2019 Partajează Postat Mai 10, 2019 (editat) Salut colegi si Hristos a inviat! Am o problema la rezervorul de motorina. Am uitat sa precizez,freelander,td4,2002,motorina,112 CP. Am facut plinul,am avut surpriza sa vad ca motorina curge sub masina Am desfacut sub bancheta din spate si am avut surpriza sa vad ca motorina baltea. Dupa ce am consumat un sfert de rezervor ,mai picura din cand in cand . Capacul de la sonda l-am strans si totusi se mai poate sa mai curga? Daca gasesc o rampa pot sa umblu si la gatul de umplere? Precizez ca sunt in traseu si nu sunt acasa. Editat Mai 10, 2019 de vali mirica miricavb Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Mai 10, 2019 Partajează Postat Mai 10, 2019 Cele mai mari probleme le face garnitura sondei de la rezervor! Procedura recomanda inlocuirea ei de fiecare data cand se umbla la sonda. Problema e ca se gaseste destul de greu separat, de obicei se cumpara impreuna cu sonda noua. La gura de umplere ai putea avea probleme numai daca ai insistat sa mai bagi motorina dupa ce s-a oprit pistolul de la pompa! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Mai 10, 2019 Partajează Postat Mai 10, 2019 E plin de garnituri si separat, cod WGQ500020 NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vali mirica Postat Mai 18, 2019 Autor Partajează Postat Mai 18, 2019 (editat) Scuze colegi ca nu am raspuns,dar sunt intro zona cu mari probleme la semnalul de internet. Sa inteleg ca garnitura este problema la mine ? Am strans din nou capacul si totusi mai curge. Am iesit din zona sa alimentez si cand m-am intors,tot spatele la masina era patat. Multumesc pentru raspunsuri ,am sa caut garnitura si o sa postez rezultatul. Editat Mai 18, 2019 de vali mirica miricavb Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate