Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Salutare fratilor

Andrei Museteanu

Postări Recomandate

Ma numesc Andrei si sunt de ceva timp ( 2 luni ) proprietarul unui G 350 (1993)scurt achizitionat din Germania.

Am ajuns sa detin aceast masina dupa ce in septembrie am participat la Muscel la o etapa de off road cu masinuta pe care o am de zi cu zi Jeep RUBICON - 2008, moment in care am fost infestat definitiv cu virusul off road. In urma sfaturilor primite acolo, am decis sa nu mai rup masinuta mea si sa-mi achizitionez ceva special pentru rupt pe munti, si uite asa am ajuns sa am G-ul( si aici au fost pareri si pareri, ba ca Toyota, ba ca Mitsubishi, ba ca nu mai stiu ce...). CAm asta este povestea mea, acum va spun ce am pus pe "acaret" ( mi-a placut termenul asta - l-am vazut pe forum):

- Troliu Warn fata +plasma( nu stiu ce model- am inteles ca-i foarte rapid)

- Troliu spate Horn ( sau cam asa ceva)

- Bari fata - spate ( hand made Tudor - TRACO )

- Suspensii noi Bilstein

- Statie

- Teratip

- Scaune scoica

- SIMEXURI pe 35

- Jante aliaj 16''

Cam atat, mai urmeaza sa-i modific rapoartele in diferentiale si multe altele pe care sper sa mi le faca Tudor (TRACO)-super baieti!

Mercedes G350

Jeep Wrangler Rubicon 2,8 CRD - se vinde

Toyota Land Cruiser 120

Toyota HDJ 80

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Salutare fratilor

Bine ai venit! :W

Intradevar se folosesc aici diversi termeni pentru masinile noastre: acaret, cazan, tomberon, utilaj, autobuz etc... :grin:

Felicitari pentru masina.

Daca tot ai pus atatea accesorii pe ea, bine ar fi daca ai pune si un rollcage. Ca sa stai mai linistit.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare