Andrei Museteanu Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 Ma numesc Andrei si sunt de ceva timp ( 2 luni ) proprietarul unui G 350 (1993)scurt achizitionat din Germania. Am ajuns sa detin aceast masina dupa ce in septembrie am participat la Muscel la o etapa de off road cu masinuta pe care o am de zi cu zi Jeep RUBICON - 2008, moment in care am fost infestat definitiv cu virusul off road. In urma sfaturilor primite acolo, am decis sa nu mai rup masinuta mea si sa-mi achizitionez ceva special pentru rupt pe munti, si uite asa am ajuns sa am G-ul( si aici au fost pareri si pareri, ba ca Toyota, ba ca Mitsubishi, ba ca nu mai stiu ce...). CAm asta este povestea mea, acum va spun ce am pus pe "acaret" ( mi-a placut termenul asta - l-am vazut pe forum): - Troliu Warn fata +plasma( nu stiu ce model- am inteles ca-i foarte rapid) - Troliu spate Horn ( sau cam asa ceva) - Bari fata - spate ( hand made Tudor - TRACO ) - Suspensii noi Bilstein - Statie - Teratip - Scaune scoica - SIMEXURI pe 35 - Jante aliaj 16'' Cam atat, mai urmeaza sa-i modific rapoartele in diferentiale si multe altele pe care sper sa mi le faca Tudor (TRACO)-super baieti! Mercedes G350 Jeep Wrangler Rubicon 2,8 CRD - se vinde Toyota Land Cruiser 120 Toyota HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 Re: Salutare fratilor Bine ai venit !... :grin: :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 Re: Salutare fratilor Bine ai venit! :W Intradevar se folosesc aici diversi termeni pentru masinile noastre: acaret, cazan, tomberon, utilaj, autobuz etc... :grin: Felicitari pentru masina. Daca tot ai pus atatea accesorii pe ea, bine ar fi daca ai pune si un rollcage. Ca sa stai mai linistit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 Re: Salutare fratilor Salut Bine ai venit :hi Adauga te rog si poze cu masina, cel putin pe mine m-ai facut curios cu descrierea ei. don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Museteanu Postat Noiembrie 27, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 Re: Salutare fratilor Am sa postez maine poze cu G-ul meu, acum nu am nimic descarcat in computer. Mercedes G350 Jeep Wrangler Rubicon 2,8 CRD - se vinde Toyota Land Cruiser 120 Toyota HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 Re: Salutare fratilor Bine ai venit si aici ! :hi www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BogdanD Postat Decembrie 3, 2008 Partajează Postat Decembrie 3, 2008 Re: Salutare fratilor Ceva poze cu masina lui Andrei.....ca pana pune el...... Suzuki Vitara 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BogdanD Postat Decembrie 3, 2008 Partajează Postat Decembrie 3, 2008 Re: Salutare fratilor Si inca ceva poze.....mai murdare Suzuki Vitara 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate