Vizitator hunter1001 Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 Salutam toti membrii si vizitatorii acestui respectat forum. Numele meu este Marius, sunt din Slobozia Ca pasiuni : vanatoarea si offroud. Masina adecvata inca nu am , dar sunt pe cale sa cumpar ceva ( Nissan Patrol GR). Vrau ceva care , in primul rand sa ma scoata din noroaie .Oricum, orice sfat este binevenit. :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 Re: Salutam bine ai venit alegerea e perfecta, mergi inainte forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 Re: Salutam Bine ai venit !... :grin: :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 Re: Salutam :W :cl L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 Re: Salutam Bun venit! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator hunter1001 Postat Decembrie 2, 2008 Partajează Postat Decembrie 2, 2008 Re: Salutam Multumesc tuturor pentru urari. Noutati... am gasit un Nissan Patrol GR in trei usi ,cu plafonul inaltat din Olanda din 1994 , nu l-am vazut decat in poze . Ce ziceti ,aceasta suprainaltare a plafonullui ( ei zic VAN) o pot decupa cumva sau demonta ? multumesc anticipat pentru sfaturi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Decembrie 3, 2008 Partajează Postat Decembrie 3, 2008 Re: Salutam Bun venit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate