pretender Postat Iunie 5, 2019 Partajează Postat Iunie 5, 2019 Salut. Stiti daca exista in comert aripa spate pt galloper 2 lwb ? Mașina e la tinichigiu si vreau sa rezolv problema ruginii la arcada roților spate. Sau dacă se potriveste de la alt model de masina. Tinichigiul le poate confectiona, dar vroiam sa vad si pretul altor alternative. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Iulie 25, 2019 Partajează Postat Iulie 25, 2019 Din cate stiu, eu am gasit la unix, ceva kit de reparatie la aripi Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretender Postat Iulie 25, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2019 Pana la urma au fost refăcute, nu înlocuite. Au iesit f bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Iulie 31, 2019 Partajează Postat Iulie 31, 2019 O poza sa imi clatesc si eu ochii? Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate