Emanoil Tita Postat Iunie 19, 2019 Partajează Postat Iunie 19, 2019 Salut, Rog cunoscatorii sa-mi spuna daca pe un Disco 2 TD5 pun o bara fata HD de aproximativ 45kg, este nevoie sa-mi schimb arcurile+amortizoarele? Credeti ca pot pune bara fara alte modificari? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
miklovan Postat Iunie 23, 2019 Partajează Postat Iunie 23, 2019 Este mult prea grea... Australienii le pun asa mari ca izbesc multi canguri - road kill - am avut si eu asa dar se poate face si din tabla mai subtire. Pe langa asta trebuie sa pui si troliu care e si ala greu. in alta ordine de idei sigur trebuie alte suspensii "A bon entendeur, salut!" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Iunie 23, 2019 Partajează Postat Iunie 23, 2019 Sustin concluzia de mai sus NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Emanoil Tita Postat Iunie 24, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2019 Multumesc pentru raspunsuri. Bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Emanoil Tita Postat Iunie 26, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2019 (editat) Pentru ca tot a trebuit sa car niste saci de CM11(25kg/buc.), am pus doi saci pe capota, cat s-a putut de in fata, masina s-a lasat imperceptibil, maxim 3-4 mm, deci, 50 Kg nu-i mult, asta pentru cine vrea sa faca modificari. Editat Iunie 27, 2019 de Emanoil Tita Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate