shopy Postat Iunie 21, 2019 Partajează Postat Iunie 21, 2019 Salutare! Ma confrunt cu o problema careia nu i-am gasit inca rezolvarea, la Pajero 2.8. Inca de cand am cumparat-o, frana era muci, la modul ca frana era aproape inexistenta, trebuia pedalat de mai multe ori ca sa incetineasca, si in cele din urma sa opreasca. Ca atare, i-au fost schimbate (acum 2 ani): discurile (ATE), placutele, pompa (Aisin), 'cantarul' de pe spate (original), ceva conducte, si evident lichidul ((Motorex 5.1). Frana a devenit mult mai buna, dar pedala era tot elastica. Practic prima pedale avea cursa mai lunga, a doua prindea mult mai bine si cursa pedalei se scurta, a treia daca mai era cazul era scurta si eficienta. Am fost cel putin in trei service-uri, ba ca a ramas aer in instalatie si da-i aerisiri, ba ca placutele sunt nu stiu cum etc. Zilele trecute am comandat iar set de discuri, de data asta Brembo, placute si lichid de la aceeasi marca, le-am dus la service, le-au montat ieri, azi i-am sunat si surpriza, frana e la fel! Au zis si ei, a doua pedala prinde cum trebuie! Si ca sa nu omit, au probat si servo si e buna... Daca aveti ceva sfaturi nu va sfiiti! E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra. (Jules Renard) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shopy Postat Iunie 25, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2019 Intre timp am adus masina din service. Franeaza mai bine, undeva de 7-8 din 10, la 10 fiind frana perfecta, unde pisc pedala si ingheata acaretul. Cei din service zic ca e foarte ok asa daca tin seama ca rotile sunt mai mari iar jantele au ET negativ, si ca ii cer prea mult :ha: Daca asta e explicatia cred ca se poate sterge topicul :roll: E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra. (Jules Renard) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate