Iulian 65 Postat Iunie 22, 2019 Partajează Postat Iunie 22, 2019 Buna ziua, Am un Freelander TD4, fabricat 2002 si mi-a aparut o problema pentru rezolvarea careia va solicit ajutor/sfat: - daca actionez butonul pentru coborarea geamului de la haion, acesta coboara pana la limita maxima inferioara; in momentul in care vreau sa ridic geamul, acesta, ajuns la limita maxima superioara, emite semnal acustic si coboara singur, astfel incat nu mai poate fi inchis...orice as face, el se deschide automat. Ca sa ramana inchis, ridic geamul din buton si cand ajunge in partea superioara ii scot siguranta din tablou (pozitia 31, o siguranta de 20 A); - daca am incercat sa scot butonul cand e geamul sus, el coboara singur, fara a tine de el (inseamna ca nu butonul de comanda e vinovat); - am incercat recalibrarea geamului de la haion, operatiune fara rezultat; - daca deschid haionul, geamul, in loc sa coboare 17 mm pentru a permite deschiderea usii, coboara de tot, si "refuza" sa fie ridicat; coboara automat, ii place in pozitia "deschis" Am solicitat ajutor la cativa electricieni auto, dar si-au declarat neputinta/nestiinta pe acest producator auto. S-a confruntat cineva cu asa problema? Cum ati rezolvat? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Iunie 22, 2019 Partajează Postat Iunie 22, 2019 (editat) Salut, efectueaza EXACT procedura din buletinul atasat, daca si dupa asta face mi-e teama ca trebuie schimbat CCU... pentru viitor te rog sa completezi IN PROFIL cum scrie cu rosu in semnatura mea. Bafta Freelander TAIL DOOR GLASS OPENS AUTOMATICALLY IMMEDIATELY AFTER CLOSING.docxFreelander TAIL DOOR GLASS OPENS AUTOMATICALLY IMMEDIATELY AFTER CLOSING.docx Editat Iunie 22, 2019 de sierrafery 1 NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Iulian 65 Postat Iunie 29, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2019 (editat) Multumesc de sfat; am schimbat intrerupatorul din bord, am incercat recalibrarea geamului, am inlocuit modulul de confort, am inlocuit 2 releee din tabloul de sigurante, am probat si inversarea celor 2 relee din interiorul capitonajului dreapta-spate (din portbagaj). Totul fara rezultat. Ma mai puteti ajuta cu o parere, ceva? Editat Iunie 29, 2019 de Iulian 65 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bratu romeo Postat Iunie 29, 2019 Partajează Postat Iunie 29, 2019 (editat) Buna ziua, Am un Freelander TD4, fabricat 2002 si mi-a aparut o problema pentru rezolvarea careia va solicit ajutor/sfat: - daca actionez butonul pentru coborarea geamului de la haion, acesta coboara pana la limita maxima inferioara; in momentul in care vreau sa ridic geamul, acesta, ajuns la limita maxima superioara, emite semnal acustic si coboara singur, astfel incat nu mai poate fi inchis...orice as face, el se deschide automat. Ca sa ramana inchis, ridic geamul din buton si cand ajunge in partea superioara ii scot siguranta din tablou (pozitia 31, o siguranta de 20 A); - daca am incercat sa scot butonul cand e geamul sus, el coboara singur, fara a tine de el (inseamna ca nu butonul de comanda e vinovat); - am incercat recalibrarea geamului de la haion, operatiune fara rezultat; - daca deschid haionul, geamul, in loc sa coboare 17 mm pentru a permite deschiderea usii, coboara de tot, si "refuza" sa fie ridicat; coboara automat, ii place in pozitia "deschis" Am solicitat ajutor la cativa electricieni auto, dar si-au declarat neputinta/nestiinta pe acest producator auto. S-a confruntat cineva cu asa problema? Cum ati rezolvat? A aparut din senin ? Nu se memoreaza calibrarea. Curata conexiunea de masa din spate Ai incercat sa cobori si sa ridici geamul cu cheia ? din yala de pe manerul din spate ? Ai incercat sa ridici si sa cobori geamul cu usa din spate deschisa ? Editat Iunie 29, 2019 de bratu romeo Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Iunie 29, 2019 Partajează Postat Iunie 29, 2019 . Ma mai puteti ajuta cu o parere, ceva?Poate daca te conformezi la niste cerinte simple pe care se pare ca le ignori cu toate ca ai fost rugat... la faza asta era bine de stiut si modelul(adica e cu 3 sau 5 usi)... si eu cu asta am incheiat. Bafta NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Iulian 65 Postat Iunie 29, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2019 (editat) Nu este incapatanare, pur si simplu nu stiu cum sa fac modificarile la profil. Pentru a fi mai explicit, este vorba de un Land Rover, fabricatie 2002, TD4 (motor BMW), 5 usi, cutie manuala. Editat Iunie 29, 2019 de Iulian 65 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Iunie 30, 2019 Partajează Postat Iunie 30, 2019 Ca sa poti merge mai departe schimba motorul haionului ca se pare ca senzorul care face parte din el e defect si CCU nu primste inputul necesr pt a opri geamul pe pozitie. Pana acum in 90% din cazurile similare schimbarea motorului a fost salvarea, secretul e in cartea tehnica la modul de functionare: "The motor incorporates a movement sensor that supplies a position feedback signal to the CCU". Sa speram ca e asta nu ceva problema pe circuitul respectiv dar fara a elimina acest element din ecuatie nu poti progresa. Binenteles ca dupa schimbarea motorului trebuie sa executi operatiunea de calibrare. Bafta ... cat despre profil cauta in linkul din bara de sus dreapta unde apare numele tau de utilizator. Bafta 1 NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Iulie 1, 2019 Partajează Postat Iulie 1, 2019 Din ce stiu eu,nu se poate actiona luneta daca usa este deschisa. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Iulian 65 Postat Iulie 5, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2019 Multumesc foarte mult pentru sfaturi/indicatii. Problema am rezolvat-o. Senzorul din motorasul ce actioneaza geamul hayon-ului e defect. Am inlocuit motorasul si totul e ok acum. 2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Iulie 5, 2019 Partajează Postat Iulie 5, 2019 Imi plac astea cu final fericit :g ... ai avut noroc ca nu a fost problema de circuit. 1 NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bratu romeo Postat Iulie 5, 2019 Partajează Postat Iulie 5, 2019 Din ce stiu eu,nu se poate actiona luneta daca usa este deschisa. Am verificat, la masina mea geamul s e poate cobori cu usa din spate deschisa si se poate ridica din cheie numai cu usa inchisa 1 Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate