panoramasecret Postat Iunie 24, 2019 Partajează Postat Iunie 24, 2019 (editat) Salutare, Am probleme cu MRL-urile automte (cand cupleaza cand nu) si m-am decis sa cumpar AVM 440. Numai ca, am o problema nu se potrivesc sunt mai mici in diametru. Din ce am vazut pe alte magazine online de la noi scrie asa "Pentru conversia la MRL-uri manuale AVM este necesar un kit de adaptare, care se comanda separat". Intrebarea mea este daca stie cineva de unde comand kit-ul asta de adaptare, ca magazinele unde am vazut informatia asta nu vand separat. Sau alta varianta daca cineva din Bucuresti se pricepe la MRL-uri AVM sa se uite la cele cumparate de mine, poate nu sunt pt Feroza. Editat Iunie 24, 2019 de panoramasecret Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zen Postat Iulie 11, 2019 Partajează Postat Iulie 11, 2019 Avand acelasi tip de masina ca a ta si eu am luat AVM 440 si au fost bune. Ar trebui sa mergi la un mecanic sa vada ce ii acolo. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
panoramasecret Postat Iulie 11, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2019 Luni, m-am lamurit si eu cum sta treaba, a mers si la mine pana la urma, dar am mai comandat o piulita si o saiba de siguranta care vin puse pe capetele de planetara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zen Postat Iulie 11, 2019 Partajează Postat Iulie 11, 2019 Ce troliu ai ca a incaput ascuns in spatele barii? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
panoramasecret Postat Iulie 12, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2019 (editat) Troliu este LIFT WINCH 12000LBS CU PLASMA SINTETICA dar nu sunt multumit de el. Dupa o utilizare ocazionala a crapat cuplajul dintre motor și tija tamburului. Editat Iulie 12, 2019 de panoramasecret Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zen Postat Iulie 23, 2019 Partajează Postat Iulie 23, 2019 Multumim de poze! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate