dane Postat Iulie 9, 2019 Partajează Postat Iulie 9, 2019 Salutare! A venit timpul sa-mi schimb masina si as vrea sa trec la ceva mai mare, un suv sau chiar un offroader veritabil. Imi doresc o masina incapatoare si confortabila pentru drumuri lungi, capabila in teren, pentru iesiri de weekend, nimic extrem, plimbari in natura, camping, pescuit, etc. si care sa nu ma lase la greu pe drumuri inzapezite. Un lucru destul de important este ca vreau sa pot dormi n masina deci am nevoie de o masina cu plafon cat mai inalt si cu un spatiu de minim 2m intre scaune si haion, cu bancheta spate pliata ( eu am 1.94). Fac ~40.000km pe an deci am nevoie de o masina fiabila, cu un comportament bun pe asfalt, si care sa stea confortabil la 130km/h. In oras nu ma deplasez cu masina deci consumul urban sau dimensiunile nu sunt o problema prea mare. Ideal ar fi o masina in patru usi dar sunt deschis si la variante cu 2 usi in care se poate dormi confortabil. Mi-as dori ceva cu motor pana in 3.0 sau mai mult doar daca exista varianta de autoutilitara. Strict ca aspect imi place mult Discovery 2 facelift. Mi-a mai atras atentia si prima generatie de Touareg pentru confort si pentru ca am sanse sa gasesc varianta de 3.0tdi euro 5. Bugetul meu este de maxim 7500€. Ce masini imi recomandati? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
OvidiuSG Postat Iulie 10, 2019 Partajează Postat Iulie 10, 2019 Salutare, au mai fost discutii de genul asta pe aici, castigator a iesit Discovery si pe buna dreptate. https://www.club4x4.ro/forum4x4/forum/masinile-noastre-sau-ca-si-ale-noastre/jeep/grand-cherokee/1295270-quadra-drive Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate