Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Comutare intre consum instant si cel mediu

Stan-Muraru Dan

Postări Recomandate

Salutare. Am un Freelander 2 din 2007. In seara aceasta am schimbat tinand apasat pe butonul de informatii consumul mediu cu consum instant. Cum se poate reveni la consumul mediu. Va mulțumesc anticipat pentru ajutor.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

Salutare. Am un Freelander 2 din 2007. In seara aceasta am schimbat tinand apasat pe butonul de informatii consumul mediu cu consum instant. Cum se poate reveni la consumul mediu. Va mulțumesc anticipat pentru ajutor.

Apesi de mai multe ori acelasi buton pana revii la consumul mediu

Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0
Link spre comentariu

Apesi de mai multe ori acelasi buton pana revii la consumul mediu

Apreciez raspunsul dat, dar acelasi lucru l-am făcut si eu. Din pacate rezultatul este acelasi. Partea cea mai tare este ca am intrebat pe cei de la service ( Iași). Raspunsul a fost: si aici citez: " Nu stim cum se face, am intrebat si baietii si nici ei nu stiu.".

Link spre comentariu

E explicat in manualul de utilizare... informatii suplimentare sunt blocate de propria-mi semnatura

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Link spre comentariu

In concluzie, nu detii manualul de utilizare? descarca de aici http://www.axelzone.ro/car/lr/fl2_handbook_2007.pdf si vezi la pagina 100... din cate inteleg trebuie sa apesi scurt pe i pana ajungi la sectiunea cu consumul apoi mai lung pana se reseteaza.... apoi poate ar fi bine sa-l citesti pe tot, este si carte tehnica detaliata aici http://www.d-lander.com/manuals/Freelander2_Manual.pdf Editat de sierrafery

Link spre comentariu

La mine de cate ori apas pe I se reseteaza, dar nu trdce din nou pe consumul la 100 de km. Ramane tot pe consum instant. Am sa citesc si manualul 2 sa vad daca aflu ceva. Multumesc frumos.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare