Vizitator marcel Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 BUNA, AM SI EU UN SUZUKI SAMURAI... VAI !!! MERGE INGROZITOR DE RAU LA RECE, OARE AS PUTEA FACE CEVA CU EL ? E DIN 1987 , CARBURATOR SI ARE 160 000 KM . In rest merge destul de bine, l am luat doar de vreo doua luni, am facut cateva iesiri in teren si merege destul de bine, poate ceva reglaje la grupuri ca are un joc la schimabrea in treptele inferioare (asemanator Land Rover-ului Defender dupa vreo 300 000 km ) VA MULTUMESC . Marcel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 Re: Ajutor de la initiati Cred ca trebuie mutat la Suzuky... OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Re: Ajutor de la initiati BUNA, AM SI EU UN SUZUKI SAMURAI... VAI !!! MERGE INGROZITOR DE RAU LA RECE, OARE AS PUTEA FACE CEVA CU EL ? E DIN 1987 , CARBURATOR SI ARE 160 000 KM . In rest merge destul de bine, l am luat doar de vreo doua luni, am facut cateva iesiri in teren si merege destul de bine, poate ceva reglaje la grupuri ca are un joc la schimabrea in treptele inferioare (asemanator Land Rover-ului Defender dupa vreo 300 000 km ) VA MULTUMESC . Marcel salut marcel si bun venit doua sugestii : locatia in profil si mai multa atentie la postare , suzuky are legatura cu mitsubishi doar ca origine - japan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 Re: Ajutor de la initiati cu o investitie nu prea mare, poti cumpara un motor de samy pe injectie sau chiar de vitara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate