Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ajutor de la initiati

Vizitator marcel

Postări Recomandate

Vizitator marcel
BUNA, AM SI EU UN SUZUKI SAMURAI... VAI !!! MERGE INGROZITOR DE RAU LA RECE, OARE AS PUTEA FACE CEVA CU EL ? E DIN 1987 , CARBURATOR SI ARE 160 000 KM . In rest merge destul de bine, l am luat doar de vreo doua luni, am facut cateva iesiri in teren si merege destul de bine, poate ceva reglaje la grupuri ca are un joc la schimabrea in treptele inferioare (asemanator Land Rover-ului Defender dupa vreo 300 000 km ) VA MULTUMESC . Marcel
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Ajutor de la initiati

BUNA, AM SI EU UN SUZUKI SAMURAI... VAI !!! MERGE INGROZITOR DE RAU LA RECE, OARE AS PUTEA FACE CEVA CU EL ? E DIN 1987 , CARBURATOR SI ARE 160 000 KM . In rest merge destul de bine, l am luat doar de vreo doua luni, am facut cateva iesiri in teren si merege destul de bine, poate ceva reglaje la grupuri ca are un joc la schimabrea in treptele inferioare (asemanator Land Rover-ului Defender dupa vreo 300 000 km ) VA MULTUMESC . Marcel

salut marcel si bun venit

doua sugestii :

locatia in profil

si mai multa atentie la postare , suzuky are legatura cu mitsubishi doar ca origine - japan

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare