nivaforever Postat Iulie 4, 2007 Partajează Postat Iulie 4, 2007 Numele meu este Aurelian, sunt din Mangalia, am o Niva 1,7i din 2004 deocamdata fara modificari. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Iulie 4, 2007 Partajează Postat Iulie 4, 2007 salutare si bine ai venit, am fi putut sa ne dam seama ca ai niva :D sa o stapinesti sanatos si sa o duci pe unde ai place ei! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 4, 2007 Partajează Postat Iulie 4, 2007 Bine ai venit! Ceva poze cu utilajul in actiune? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iulie 4, 2007 Partajează Postat Iulie 4, 2007 bine ai venit! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 4, 2007 Partajează Postat Iulie 4, 2007 bine ai venit :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Iulie 4, 2007 Partajează Postat Iulie 4, 2007 No servus! Bine ai venit! :) Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat Iulie 4, 2007 Partajează Postat Iulie 4, 2007 Bine ai venit !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iulie 4, 2007 Partajează Postat Iulie 4, 2007 Bine ai venit !... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Iulie 4, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2007 Am sa pun citeva poze cu masina impotmolita pe plaja in Olimp. Pozele sunt cam mari si cred ca trebuie sa le mai "prelucrez". Cind vor fi gata am sa le pun. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Iulie 4, 2007 Partajează Postat Iulie 4, 2007 Bine ai venit, frate geaman Niva... a mea tot din 2004. Dar putin modificata. Spor la iesiri! 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thunder rock Postat Iulie 4, 2007 Partajează Postat Iulie 4, 2007 Bine ai venit :B I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 4, 2007 Partajează Postat Iulie 4, 2007 Salutare si bun venit :D Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Iulie 4, 2007 Partajează Postat Iulie 4, 2007 Bine ai venit ! :grin: http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate