CristianEmac Postat Iulie 23, 2019 Partajează Postat Iulie 23, 2019 e normal ca atunci când apăs butonul de dezaburire parbriz, compresul de AC să intre în funcțiune și să bage aer rece în condițiile în care butonul dedicat ptr AC nu este apăsat în prealabil?!? :cn Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cmarin Postat Iulie 23, 2019 Partajează Postat Iulie 23, 2019 Salut. Nu e normal. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CristianEmac Postat Iulie 24, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2019 @cmarin : asta mi-a atras și mie atenția. ai idee de unde ar fi problema și cum o pot remedia?!? dacă se poate remedia cumva?!? :hl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cmarin Postat Iulie 25, 2019 Partajează Postat Iulie 25, 2019 Nu pot decat sa ma lansez in supozitii. Incearca sa scoti grila cu butoane si sa vezi ce e sub ea. Se scoate cam greu. Insa nu stiu daca in acea zona e buba. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nmoxx Postat Iulie 25, 2019 Partajează Postat Iulie 25, 2019 Nu este nimic defect, asa trebuie sa functioneze! O dezaburire eficienta si rapida, se face intotdeauna cu aer uscat. Aerul conditionat, pe langa faptul ca raceste, scade umiditatea aerului. Este la fel la toate masinile. 2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CristianEmac Postat Iulie 25, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2019 @Nmoxx : să-ți dea Dumnezeu sănătate, așa să fie. hai că m-ai mai liniștit puțin. m-am gândit un pic ai la această variantă iar acum, că mi-ai scris, ai reușit să mă liniștești. mulțumesc mult! să trăiești! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikusor Postat August 6, 2019 Partajează Postat August 6, 2019 salut, la mine cand dau pe butonul de dezaburire se activeaza automat si butonul de ac. tot la un GV dar din 2005 facelift. este normal sa fie asa :) 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CristianEmac Postat August 7, 2019 Autor Partajează Postat August 7, 2019 @nikusor : îți mulțumesc tare mult ptr răspuns. să trăiești! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat August 7, 2019 Partajează Postat August 7, 2019 Confirm si eu. Asa e si la Nissan Patrol. 1 aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CristianEmac Postat August 7, 2019 Autor Partajează Postat August 7, 2019 @Kibitz : mulțumesc tare mult și ptr confirmarea ta, kibitzule! datorită răspunsurilor venite din partea voastră, am reușit să mă liniștesc și mă declar împăcat cu problema asta închipuită de mine! :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate