Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Salutare din Baia Mare !

vas gal zsolt

Postări Recomandate

Da ,cateodata omul are nevoie de un avertisment ca sa faca treaba pana la capat,fiind si cazul meu deoarece de un an am fost primit pe acest forum si nu am fost in stare sa~mi fac o prezentare ,numai navigam intre topicuri care mi~au fost de mare folos.SCUZE !!!!!! Ma numesc Vas Gal Zsolt sunt din Baia Mare de profesie tehnician dentar ,39 de ani,casatorit deocamdata fara copii,dar cu multe animale in preajma.Sunt pasionat de masini mai ales de cele de teren,am avut o Lada Niva preperata de Tibi Szanto pt. distractii si pentru off~road, care mi~a dat niste satisfactii uriase,dar dintr~o prostie am vandut~o si chiar si in ziua de azi imi pare rau dupa ea,din acest motiv nu mi~am luat o alta Lada ca sa nu o compar cu cea veche.Dupa ce am studiat foarte mult aceste topicuri, aproape de o luna sunt fericitul posesor al unui Toyota LJ73 adusa din Germania, aleasa de mine motorizarea diesel 2lt an 1990.Promit si poze, dar cu Toyota inca nu am facut ,urmeaza..Va salut si doresc la toata lumea numai bine, cu respect Zsolt!
Toyota LJ 73
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Salutare din Baia Mare !

Welcome!

... da, te-am văzut duminică, dar până am asociat numerele cu dungă roşie, veştile purtate de păsărele, şi salutul tău, am trecut unul lângă celălalt :grin:

Felicitări!

73 de Zoli / YO5CRQ

http://www.yo5crq.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 4 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare