vas gal zsolt Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 Da ,cateodata omul are nevoie de un avertisment ca sa faca treaba pana la capat,fiind si cazul meu deoarece de un an am fost primit pe acest forum si nu am fost in stare sa~mi fac o prezentare ,numai navigam intre topicuri care mi~au fost de mare folos.SCUZE !!!!!! Ma numesc Vas Gal Zsolt sunt din Baia Mare de profesie tehnician dentar ,39 de ani,casatorit deocamdata fara copii,dar cu multe animale in preajma.Sunt pasionat de masini mai ales de cele de teren,am avut o Lada Niva preperata de Tibi Szanto pt. distractii si pentru off~road, care mi~a dat niste satisfactii uriase,dar dintr~o prostie am vandut~o si chiar si in ziua de azi imi pare rau dupa ea,din acest motiv nu mi~am luat o alta Lada ca sa nu o compar cu cea veche.Dupa ce am studiat foarte mult aceste topicuri, aproape de o luna sunt fericitul posesor al unui Toyota LJ73 adusa din Germania, aleasa de mine motorizarea diesel 2lt an 1990.Promit si poze, dar cu Toyota inca nu am facut ,urmeaza..Va salut si doresc la toata lumea numai bine, cu respect Zsolt! Toyota LJ 73 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 Re: Salutare din Baia Mare ! Bine ai venit !... :grin: :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 Re: Salutare din Baia Mare ! Bun venit!!! (revenit) :grin: :h5 http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 Re: Salutare din Baia Mare ! Welcome! ... da, te-am văzut duminică, dar până am asociat numerele cu dungă roÅŸie, veÅŸtile purtate de păsărele, ÅŸi salutul tău, am trecut unul lângă celălalt :grin: Felicitări! 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Re: Salutare din Baia Mare ! Era si cazul. :grin: :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Re: Salutare din Baia Mare ! No servus! :hi Bine ai venit! :grin: Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 25, 2008 Partajează Postat Decembrie 25, 2008 Re: Salutare din Baia Mare ! Hai sa vedem niste poze cu masina ca acum nu mai ai nici o scuza. :grin: E prea beton masina si merita prezentata si ea aici. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Tzache Postat Decembrie 25, 2008 Partajează Postat Decembrie 25, 2008 Re: Salutare din Baia Mare ! Nah servus ! ... si totusi :less Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Decembrie 25, 2008 Partajează Postat Decembrie 25, 2008 Re: Salutare din Baia Mare ! :hi :W range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Decembrie 25, 2008 Partajează Postat Decembrie 25, 2008 Re: Salutare din Baia Mare ! Bine ai venit printre noi :h5 Ma bucur sa vad ca se aduna oamenii cu experienta in NIVE si astept sfaturi de la tine :hi http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Decembrie 26, 2008 Partajează Postat Decembrie 26, 2008 Re: Salutare din Baia Mare ! Bun venit ! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Decembrie 27, 2008 Partajează Postat Decembrie 27, 2008 Re: Salutare din Baia Mare ! :W :cl L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xtz_06 Postat Decembrie 28, 2008 Partajează Postat Decembrie 28, 2008 Re: Salutare din Baia Mare ! welcome ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Angler Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: Salutare din Baia Mare ! Bine ai (re)venit si asteptam pozele. :W Sa fii domn e o intamplare, sa fii OM e lucru mare ! ------------------------------------------------ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horia Corabean Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: Salutare din Baia Mare ! Bun venit! Vasile Marginean 1977-2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate