dragoslav Postat August 3, 2019 Partajează Postat August 3, 2019 (editat) ....buna ziua.... dupa cum spune titlul... s-a defectat butucul din usa sofer...singurul existent. cand am bagat cheia si am vrut sa deschid, s-a simtit cum agata ceva ....am insistat putin dar nu fara simt...si si-a dat drumul ...de tot...adica , cheia se invarte in gol ...usa nu s-a deschis. am apelat la un ciocan de 3 kg si am sacrificat gemuletul mic de la usa din spate.... amu... care sunt solutiile? se poate cumpara butuc fara cheie si sa se modeleze zimtii /dintizisorii butucului dupa cheia originala? Editat August 3, 2019 de dragoslav Land Rover Discovery 2 TD5 , Manual an 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat August 3, 2019 Partajează Postat August 3, 2019 ....buna ziua.... dupa cum spune titlul... s-a defectat butucul din usa sofer...singurul existent. cand am bagat cheia si am vrut sa deschid, s-a simtit cum agata ceva ....am insistat putin dar nu fara simt...si si-a dat drumul ...de tot...adica , cheia se invarte in gol ...usa nu s-a deschis. am apelat la un ciocan de 3 kg si am sacrificat gemuletul mic de la usa din spate.... amu... care sunt solutiile? se poate cumpara butuc fara cheie si sa se modeleze zimtii /dintizisorii butucului dupa cheia originala? In primul rand, trebuie desfacut si vazut ce este rupt acolo! "Modelarea" unui butuc dupa o cheie existenta e munca de chinez batran... la fel si taierea unei chei dupa butuc... Inclin sa cred totusi ca nu butucul a cedat, ci alta piesa de pe acolo... It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragoslav Postat August 3, 2019 Autor Partajează Postat August 3, 2019 din pacate a cedat butucul... l-am scos din 2 bucatzi...parca l-a retezat cineva... Land Rover Discovery 2 TD5 , Manual an 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat August 3, 2019 Partajează Postat August 3, 2019 Un alt butuc, din dezmembrari, un pic de indemanare, multa rabdare si muti "cateii" din cel rupt in cel "nou"! Bafta! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat August 3, 2019 Partajează Postat August 3, 2019 Parerea mea e ca atunci cand vorbim de ''butuci''/actuatoare usa care au rezistat peste 10 ani cel mai bine e de cumparat nou. Nu e chiar usor de schimbat si nu are rost chinuiala cu montarea unei vechituri care poate ceda in scurt timp au poate e varza din start... faceti ce vreti, eu doar am zis ce era de zis :old... Bafta NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragoslav Postat August 4, 2019 Autor Partajează Postat August 4, 2019 Parerea mea e ca atunci cand vorbim de ''butuci''/actuatoare usa care au rezistat peste 10 ani cel mai bine e de cumparat nou. Nu e chiar usor de schimbat si nu are rost chinuiala cu montarea unei vechituri care poate ceda in scurt timp au poate e varza din start... faceti ce vreti, eu doar am zis ce era de zis :old... Bafta ...nu gasesc nou... am dat cautare dupa ,,Discovery 2 door lock key cylinder'' si nu gasesc nou...doar kit intreg cu butuc contact ,4 manere usa ...dar la +700 lire... Va rog , daca ma puteti ajuta cu un cod de piesa sau o sursa de unde sa-l iau nou...sau poate nu am cautat bine, engleza mea cam lasa de dorit in domeniul tehnic.... Land Rover Discovery 2 TD5 , Manual an 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat August 4, 2019 Partajează Postat August 4, 2019 ...nu gasesc nou... am dat cautare dupa ,,Discovery 2 door lock key cylinder'' si nu gasesc nou...doar kit intreg cu butuc contact ,4 manere usa ...dar la +700 lire... Va rog , daca ma puteti ajuta cu un cod de piesa sau o sursa de unde sa-l iau nou...sau poate nu am cautat bine, engleza mea cam lasa de dorit in domeniul tehnic.... Doar butucul nu-l vei gasi! Gasesti insa manerul cu butuc si doua chei, cod LR CXB103030H. Insa, nici asta nu-l gasesti prea ieftin: fara transport e undeva la 100 GBP. It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragoslav Postat August 5, 2019 Autor Partajează Postat August 5, 2019 Doar butucul nu-l vei gasi! Gasesti insa manerul cu butuc si doua chei, cod LR CXB103030H. Insa, nici asta nu-l gasesti prea ieftin: fara transport e undeva la 100 GBP. ...multumesc ! Land Rover Discovery 2 TD5 , Manual an 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate