Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

probleme butuc usa

dragoslav

Postări Recomandate

....buna ziua....

dupa cum spune titlul... s-a defectat butucul din usa sofer...singurul existent. cand am bagat cheia si am vrut sa deschid, s-a simtit cum agata ceva ....am insistat putin dar nu fara simt...si si-a dat drumul ...de tot...adica , cheia se invarte in gol ...usa nu s-a deschis. am apelat la un ciocan de 3 kg si am sacrificat gemuletul mic de la usa din spate.... amu... care sunt solutiile? se poate cumpara butuc fara cheie si sa se modeleze zimtii /dintizisorii butucului dupa cheia originala?

Editat de dragoslav
Land Rover Discovery 2 TD5 , Manual an 2000
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

....buna ziua....

dupa cum spune titlul... s-a defectat butucul din usa sofer...singurul existent. cand am bagat cheia si am vrut sa deschid, s-a simtit cum agata ceva ....am insistat putin dar nu fara simt...si si-a dat drumul ...de tot...adica , cheia se invarte in gol ...usa nu s-a deschis. am apelat la un ciocan de 3 kg si am sacrificat gemuletul mic de la usa din spate.... amu... care sunt solutiile? se poate cumpara butuc fara cheie si sa se modeleze zimtii /dintizisorii butucului dupa cheia originala?

In primul rand, trebuie desfacut si vazut ce este rupt acolo! "Modelarea" unui butuc dupa o cheie existenta e munca de chinez batran... la fel si taierea unei chei dupa butuc... Inclin sa cred totusi ca nu butucul a cedat, ci alta piesa de pe acolo...

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Un alt butuc, din dezmembrari, un pic de indemanare, multa rabdare si muti "cateii" din cel rupt in cel "nou"!

Bafta!

Link spre comentariu

Parerea mea e ca atunci cand vorbim de ''butuci''/actuatoare usa care au rezistat peste 10 ani cel mai bine e de cumparat nou. Nu e chiar usor de schimbat si nu are rost chinuiala cu montarea unei vechituri care poate ceda in scurt timp au poate e varza din start... faceti ce vreti, eu doar am zis ce era de zis :old... Bafta

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

Parerea mea e ca atunci cand vorbim de ''butuci''/actuatoare usa care au rezistat peste 10 ani cel mai bine e de cumparat nou. Nu e chiar usor de schimbat si nu are rost chinuiala cu montarea unei vechituri care poate ceda in scurt timp au poate e varza din start... faceti ce vreti, eu doar am zis ce era de zis :old... Bafta

...nu gasesc nou... am dat cautare dupa ,,Discovery 2 door lock key cylinder'' si nu gasesc nou...doar kit intreg cu butuc contact ,4 manere usa ...dar la +700 lire... Va rog , daca ma puteti ajuta cu un cod de piesa sau o sursa de unde sa-l iau nou...sau poate nu am cautat bine, engleza mea cam lasa de dorit in domeniul tehnic....

Link spre comentariu

...nu gasesc nou... am dat cautare dupa ,,Discovery 2 door lock key cylinder'' si nu gasesc nou...doar kit intreg cu butuc contact ,4 manere usa ...dar la +700 lire... Va rog , daca ma puteti ajuta cu un cod de piesa sau o sursa de unde sa-l iau nou...sau poate nu am cautat bine, engleza mea cam lasa de dorit in domeniul tehnic....

Doar butucul nu-l vei gasi! Gasesti insa manerul cu butuc si doua chei, cod LR CXB103030H. Insa, nici asta nu-l gasesti prea ieftin: fara transport e undeva la 100 GBP.

Link spre comentariu

Doar butucul nu-l vei gasi! Gasesti insa manerul cu butuc si doua chei, cod LR CXB103030H. Insa, nici asta nu-l gasesti prea ieftin: fara transport e undeva la 100 GBP.

...multumesc !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare