Antal-Balasz Mihai Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Buna ziua ! Eu si cu sotia mea , la insistentele sotiei , ne-am cumparat un Mitsu Pajero 1 din '90 . O masina frumoasa si de familie doar ca am descoperit ca chiar ne place sa o murdarim tare tare de noroi asa ca am zis sa mai punem niste intrebari profesionistilor . 1. Cam ce ar trebui sa stim despre intretinerea acestei masini 2. De unde se cumpara piese pentru ea 3. Cam ce modificari mi-ati sugera Cu maxim respect Mihai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Re: Ne-am cumparat un Pajero 1 si asta ti-ai gasit sa anunti si sa intrebi la sectiunea "regulament forum"???? slp forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Re: Ne-am cumparat un Pajero 1 Bine ai venit !... :grin: :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Antal-Balasz Mihai Postat Noiembrie 28, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Re: Ne-am cumparat un Pajero 1 Buna tuturor Am uitat sa mentionez ca sunt incepator pe acest forum si in general nu am mai scris niciodata pe forumuri Imi cer mii de scuze. Dar ma voi prinde eu cum merge treaba . In orice caz asta este un forum beton . Imi place tare mult si am o multime de invatat de la voi . Cu respect Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Re: Ne-am cumparat un Pajero 1 Asa la repezeala : -sosoni MT ( mud terrain) 31'' incape fara modificari majore la masina 33'' cu body lift sau decupare in aripi -flanse distantiere 30mm ca sa-i maresti un pic latimea si sa castigi stabilitate -un troliu . -praguri laterale tapene pe urma .......in functie de buget ce ti-am sugerat eu ~1300-1400 epuroi bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Antal-Balasz Mihai Postat Noiembrie 28, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Re: Ne-am cumparat un Pajero 1 Multumesc mult Mai am o mare problema: Daca cuplez 4x4 se invir doar rotile din spate. Nu sunt mecanic dar am desfacut si eu puti sa vad de ce si am observat ca planetarele se invirt dar nu transmite nimic miscarea de la planetara la roata (nu stiu cum se numeste pioesa).daca decuplez 4x4 nu se mai invirt planetarele . Cineva mi-a zis ca ar fi vorba de "Legatura de satelit". E corect ? Si daca da as putea gasi pe forumul acesta asa ceva de vinzare ? Multumesc anticipat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Re: Ne-am cumparat un Pajero 1 Roata fata are pe centrul ei o iesitura in afara?.. un butuc? Pe butucul ala ai 2 poziti free si lock? ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cpaoul Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Re: Ne-am cumparat un Pajero 1 La rotile din fata ai cuplat angrenajul de blocare? In mod normal nu ajunge sa o pui doar in 4x4 din maneta (doar daca ai la rotile din fata sistem automat de blocare). Iti dai seama de ce model ai daca te uiti la butucul de la roata fata - si daca e un capac plin e automat, daca ai o piesa rotunda de care poti roti at e manual. M Pajero MK I - 2.3TD - 86 T Land Cruiser LJ 70 - 2,4TD - 92 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Antal-Balasz Mihai Postat Noiembrie 28, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Re: Ne-am cumparat un Pajero 1 Nu am vazut Scrie : AUTO FREE WHEELS sau ceva de genul asta Cind am cumparat-o zicea ca e ca la Aro si tre sa cuplezi manual dar nu am gasit de unde Pote ajuta datele masinii Pajero 1 af 1990 3.0 V6 cu 7 locuri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Antal-Balasz Mihai Postat Noiembrie 28, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Re: Ne-am cumparat un Pajero 1 cred ca ar trebui sa fie automata nu prea am ce sa invirt acolo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Antal-Balasz Mihai Postat Noiembrie 28, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Re: Ne-am cumparat un Pajero 1 am si o poza dar nu stiu cum sa o postez Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Re: Ne-am cumparat un Pajero 1 :W ,...ai pm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Re: Ne-am cumparat un Pajero 1 am si o poza dar nu stiu cum sa o postez dupa ce scii un mesaj ai in josul paginii upload attachament si un buton brovse ,cauti cu el fisierul din calculator si pe urma send atentie dimensiuna pozei maxim 800*600 probabil acele freewheel hub sant bulite si nu cupleaza planetara la butucul rotii .dupa ce spui tu ar fi hub automat parerea mea este sa-ti iei unele manuale ( contact pe vali alias babu ca are el unele noi ) PS daca mai ai ceva de spus ai buton edit post si mai ascrii acolo una alta , ca sa nu apara diluat topicul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Re: Ne-am cumparat un Pajero 1 Salut, :W in :cl Costurile de intretinere sunt in limitele bunului simt. Practic daca te hotaresti sa schimbi una alta la masina, nu-ti vei dezechilibra bugetul. Iar piese gasesti din plin la firmele specializate. Chiar daca nu au pe stoc, in general le primesti in 24 - 48 ore. De modificari, personal nu-ti recomand inaltarea nici chiar daca te apuci de off-road la nivel de competitie. Masina poate si nu te face de rusine. Ca minim de dotari obligatoriu troliu si cauciucuri. 31'' sunt absolut suficiente si daca investesti putin in alte jante vei avea posibilitatea sa schimbi rotile atunci cand pleci in teren. Ca sa ai satisfactii iti recomand simexuri profil cu care eu m-am simtiti extraordinar. Nu inseamna insa ca alte profile nu sunt bune. Deci daca doresti doar sa te dai, astea doua sunt necesare. A si sa nu uit: o statie de emisie receptie foooarte necesara atat in terne- poti comunica cu ceilalti participanti - cat si pe sosea - canalul 22 functioneaza pe post de antiradar :ypu Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Re: Ne-am cumparat un Pajero 1 tradatorul Zippo stie ce spune Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Re: Ne-am cumparat un Pajero 1 tradatorul Zippo stie ce spune Offfff.... Plange sufletu'n mine... mai, mai!! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Decembrie 12, 2008 Partajează Postat Decembrie 12, 2008 Re: Ne-am cumparat un Pajero 1 3000 V6 spuneai? Pai cand te plictisesti de masina....nu-mi vinzi mie motoru ala? :grin: Cumva...se inmulteste trupa de Pajeroase... pacat ca `nea Zippo s-a pensionat. Bafta cu masina Mihai si sigur vei gasi aici pe forum destui care sa te ajute si care sa-ti dea cele mai bune sfaturi in domeniu. Distractie placuta pe coclauri :wink: OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vergu cristian Postat Decembrie 16, 2008 Partajează Postat Decembrie 16, 2008 Re: Ne-am cumparat un Pajero 1 Bun venit! Nu vinde motorul ca face treaba :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Antal-Balasz Mihai Postat Decembrie 17, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Re: Ne-am cumparat un Pajero 1 Multumesc mult pentru primire Nu am sa vind motorul pentru ca asta este motorul care l-am vrut si sunt multumit de el. Nu am condus eu diesel dar asta merge f bine . Cu stima Mihai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Decembrie 21, 2008 Partajează Postat Decembrie 21, 2008 Re: Ne-am cumparat un Pajero 1 :W :cl L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Angler Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: Ne-am cumparat un Pajero 1 Bine ai venit si mult succes la preparare. Sa fii domn e o intamplare, sa fii OM e lucru mare ! ------------------------------------------------ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate