superalfi Postat Decembrie 1, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2008 Re: Jeep Wrangler Rubicon 2.8 CRD - Proiect de MODIFICARI frumos! numai ca preturile de pe site-ul francez sunt mai mult decat duble decat cele de pe Quadratec de exemplu!!!!!! RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
userJK Postat Decembrie 4, 2008 Partajează Postat Decembrie 4, 2008 Re: Jeep Wrangler Rubicon 2.8 CRD - Proiect de MODIFICARI Salut Daca ai nevoie de repere , ti le pot aduce din Europa, am facut peste 20 de masini in ultimele luni Dorin 0746-660746 JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
userJK Postat Decembrie 4, 2008 Partajează Postat Decembrie 4, 2008 Re: Jeep Wrangler Rubicon 2.8 CRD - Proiect de MODIFICARI alte poze JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Decembrie 4, 2008 Partajează Postat Decembrie 4, 2008 Re: Jeep Wrangler Rubicon 2.8 CRD - Proiect de MODIFICARI frumos! numai ca preturile de pe site-ul francez sunt mai mult decat duble decat cele de pe Quadratec de exemplu!!!!!! Da dar au si pentru 2.8CRD si cheltuielile adiacente (curierat+tax) sunt mai mici fiind deja in Europa. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
userJK Postat Decembrie 4, 2008 Partajează Postat Decembrie 4, 2008 Re: Jeep Wrangler Rubicon 2.8 CRD - Proiect de MODIFICARI Pentru ultima bara adusa din state am platit 400 euro transportul, 10 zile, + tva, + taxe vamale daca ai un buget de 10-15000 euro iti recomand sa iei toate reperele din Europa, de la un singur dealer, obtii un pret mai mic pentru o comanda mare si ai un singur transport ( 2-3 paleti ) poate reusesc sa iti aduc reperele fara costuri suplimentare de transport, le pun pe un camion de-al meu Apropo, bare AEV mai ajung in Europa abia in februarie 2009 JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Decembrie 4, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2008 Re: Jeep Wrangler Rubicon 2.8 CRD - Proiect de MODIFICARI multumesc! e bine de stiut ca se pot aduce si din Europa - am facut deja comanda la Quadratech si saptamana viitoare pleaca pe transport - referitor la transportul de acolo nu am probleme pentru ca avem des importuri din SUA, Canada, UK, Australia asa ca lucram cu un birou care gaseste camion/avion imediat la parteneri pentru viitor tin minte ca poate vreau ceva mai rapid - apelez la tine! :) RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
habo Postat Decembrie 4, 2008 Partajează Postat Decembrie 4, 2008 Re: Jeep Wrangler Rubicon 2.8 CRD - Proiect de MODIFICARI am facut deja comanda la Quadratech super asteptam POZE !!! :banana Rubicon JK V6 3,8l, Lift 4"+1"BL, Simex 35" si Cooper STT 37" , rapoarte 5,13, planetare + cardane HD, Bara AEV cu WARN 9,5ti, , ARB dif cover, K&N air ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Decembrie 16, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2008 Re: Jeep Wrangler Rubicon 2.8 CRD - Proiect de MODIFICARI ieri m-am uitat la bateria de la masina - si SURPRIZA!!!!! am o baterie deep-cycle OPTIMA Yellow Top - exact de care ma gandeam sa imi iau super tare! RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Pintea Angel Postat Decembrie 16, 2008 Partajează Postat Decembrie 16, 2008 Re: Jeep Wrangler Rubicon 2.8 CRD - Proiect de MODIFICARI :P :h5 Salutare si bun venit!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Re: Jeep Wrangler Rubicon 2.8 CRD - Proiect de MODIFICARI nu te grabi sa-ti iei proiectoare de la ei caci sunt destul de scumpe, eu am gasit la noi la AlPadrino.... la 100 ron / buc de kit de inaltare iti recomand Skyjacker sau OldEmu cu Nitrogen 2.5" sau 3" mai cauta si pe 4wd com, au aceleasi chestii dar la unele sunt mai ieftini, iar cu importul nu te grabi prea tare dearece e mai bine sa le strangi pe toate si sa le aduci pe mare... altfel devii sponsor al firmelor de transport aerian, atentie mare la incaltari, si nu uita sa-ti comanzi ( sau sa-ti faci ) scuturi pt baia de ulei si sa-ti schimbi scutul de sub transmisie Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Decembrie 17, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Re: Jeep Wrangler Rubicon 2.8 CRD - Proiect de MODIFICARI merci de sfaturi! zi-mi daca stii scutul de baie de ulei e la fel pentru 2.8 CRD ca cel de la 3.8 care e in SUA? aceeasi intrebare pentru transmisie pe la noi unde se pot face scuturi pe comanda - ai idee? RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Re: Jeep Wrangler Rubicon 2.8 CRD - Proiect de MODIFICARI nu stiu daca e la fel, dar il gasesti la quadratec, si dupa codul de produs iei fabricantul..... eu pt TJ le-am dat la facut la un atelier mecanic, caci am gasit schema si dimensiunile pe net, si doar nu o sa dau 600 $ + transport si vama si TVA sa il aduc din state, ar trebui sa fiu bolnav.... :D la fel poti sa-ti faci si scut pt rezervor.... ca e in spate si la o saritura mai ca lumea dai cu "curu" de pamant... ideea e cam asa, le dai jos pe cele originale, le duci la un atelier mecanic daca gasesti unul bun, si ii pui sa ti le copieze cu o distanta suplimentara de 1", si respectiv sa le adauge ramforsari, sel mai bine e sa lucrezi cu tabla de AL de 6 sau 8 mm si bare te otel.... ca nu stiu daca gasesti un atelier sa-ti faca ambutisari si sa scapu de tevi... la scutul de transmisie poti sa-l copiezi pe cel original dar sa fie facut din tabla groasa si sistemul d prindere sa fei cu niste distantiere de 1" sau 2", o simpla bara profilata prinsa intre scut si sasiu Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Angler Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: Jeep Wrangler Rubicon 2.8 CRD - Proiect de MODIFICARI Bine ai venit si felicitari pentr agregat :W Sa fii domn e o intamplare, sa fii OM e lucru mare ! ------------------------------------------------ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Ianuarie 6, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: Jeep Wrangler Rubicon 2.8 CRD - Proiect de MODIFICARI :grin: Noutati: cei de la Quadratec au pregatit toata marfa de transport - am 3 paleti de adus de la ei: SKID 1 – 48X40X52 – 550LBS SKID 2 – 48X40X53 – 300 LBS SKID 3 – 46X81X53 – 550 LBS In total cam 635kg - destulut dar la cate am luat e super bine zic eu. Acuma am trimis la firma de transport sa imi vina cu variante. De-abia astept sa le vad aici si dupa aia sa le montez pe masinuta! RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mihai cezar ionascu Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: Jeep Wrangler Rubicon 2.8 CRD - Proiect de MODIFICARI Salut Andrei ! La Multi Ani ! Pentru anul asta iti doresc o mare si frumoasa masina ! La cum vad, incep sa ti se indeplineasca cele vorbite. Foarte fain ! Da-i tare inainte.....rezultatul, dupa pronosticurile mele, o sa fie mai mult decat spectaculos. Nu stiu daca sa aduc si eu un plus de informatie, dar ale mele 33-uri, in prezenta kit-ului de 4", cadreaza si cam atat. In rest, din cauza distantei destul de mici dintre fender si cauciuc, flexarile mele vor fi destul de reduse, in contextul in care nu operez cat de curand ori un body-lift, ori, vorba unui cunoscut "un foarfece de tabla". Le-am relatat ca sa le ai in vedere. In rest, e de bine cu inaltarea: stabilitate, manevrabilitate, siguranta in mers. P.S.: Multumesc pentru urari. Le-am vazut duminica, la intoarcerea in tara. Daca persista intrebarea referitoare la cei ce iti vor face montajul, da-mi un telefon. Daca nu, nu uita, cand o termini, sa faci un pit-stop in Baneasa. Iti dau eu coordonatele :) Cezar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Ianuarie 6, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: Jeep Wrangler Rubicon 2.8 CRD - Proiect de MODIFICARI Salut Cezar si la multi ani! merci de sfaturi - o sa vad cam cum o sa fie la mine cu spatiul ca oricum e mai mult loc la jk si din ce am mai vazut la altii pe afara care au pus chiar ome cu AEV wheels si 33x12.5 roti nu atinge deloc - ramane de vazut cu montarea am vorbit astept acuma materialele numai bine andrei RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Museteanu Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: Jeep Wrangler Rubicon 2.8 CRD - Proiect de MODIFICARI Salut, Si eu sunt proprietarul unui RUBICON identic cu al tau. Am fost cu ea chiar si la o cursa din campionat, cand nu aveam puse decat barile si troliul ( WARN ), terminand ambele zile de concurs (eram la prima iesire adevarata in off road). Masina s-a comportat super. Acum mai are in plus un kit suspensie OME , anvelope Mickey Thompson BAJA, jenti, distantiere, IPF-uri, amortizor directie HD - ome, protectii diferentiale ARB. Urmeaza cardane HD, planetare HD si mai vedem noi ce alte HD-uri mai pun. Am scos-o si la super noroaie si din nou s-a comportat super ok. Ce mai , ti-ai luat super masina, mai ales daca pui pe ea tot ce am vazut ca ai comandat. S-o stapanesti sanatos si astept sa iesim impreuna cand esti gata. Mercedes G350 Jeep Wrangler Rubicon 2,8 CRD - se vinde Toyota Land Cruiser 120 Toyota HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Ianuarie 6, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: Jeep Wrangler Rubicon 2.8 CRD - Proiect de MODIFICARI merci Andrei! super masini ai si tu - si Rubi-ul si G-ul! iesim cu siguranta - abia astept sa pun toate cele pe masina - ti-am dat si pm RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Ianuarie 13, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Jeep Wrangler Rubicon 2.8 CRD - Proiect de MODIFICARI update: s-au incarcat toate cele si au plecat cred ca pe la sfarsitul saptamanii acesteia ajung la Bucuresti mai trebuie acuma sa ma pregatesc cu montajul lor :grin: RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Ianuarie 23, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: Jeep Wrangler Rubicon 2.8 CRD - Proiect de MODIFICARI buuuuuunnnnn! :grin: Au sosit piesele / accesoriile si am facut azi si vama la ele - asa ca luni o sa le iau si de la vama. Dupa aia sa le pun pe caprarii si sa vad ce pleaca la service impreuna cu masina. A inceput numaratoarea inversa !!! :h5 keep in touch RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: Jeep Wrangler Rubicon 2.8 CRD - Proiect de MODIFICARI :tr :W U Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Ianuarie 27, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: Jeep Wrangler Rubicon 2.8 CRD - Proiect de MODIFICARI iaca a venit si ziua in care am reusit sa adun toate piesele si sa duc masina la atelier la Costin spor la treaba baieti! :h5 RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Februarie 11, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: Jeep Wrangler Rubicon 2.8 CRD - Proiect de MODIFICARI :banana Masina este gata! Am luat-o de ieri seara - azi i-am facut si geometria si instalata statia CB si mai am niste maruntisuri dar care nu sunt asa de importante. Sunt super incantat de rezultat si de modul cum se comporta - deocamdata pe sosea. Vreau sa o scot la un offroad duminica asta. Costin si Ionut si toata echipa au facut o treaba super meseriasa! Pozele sunt chiar de ei facute (multumesc frumos! :x )- eu o sa fac mai multe in weekend cand o sa am timp mai mult. :h5 http://img9.imageshack.us/img9/9353/dsc02828resizezt1.th.jpg http://img9.imageshack.us/img9/6299/dsc02826resizeul9.th.jpg http://img14.imageshack.us/img14/4159/dsc02824resizeeb4.th.jpg http://img14.imageshack.us/img14/2594/dsc02822resizeju1.th.jpg http://img10.imageshack.us/img10/7323/dsc02821resizegc2.th.jpg RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Mai 23, 2009 Autor Partajează Postat Mai 23, 2009 Re: Jeep Wrangler Rubicon 2.8 CRD - Proiect de MODIFICARI hai ca a trecut ceva vreme de cand nu am mai postat modificarile la masina - deci: - i-am mutat antena pe bara din fata ca in spate nu avea randament - i-am scos bancheta din spate si i-am facut o cutie de aluminiu compartimentata pentru depozitare cu acces prin interior si prin portbagaj (compartimente separate) - i-am pus centuri in 4 puncte - Simex-uri 33" - amortizor de directie OME Urmeaza partea HD acuma: Rubi va primi in urmatoarea perioada: - Terratrip 202 si senzor - beadlock-uri interne Staun (permit rularea in offroad cu 0.1-0.2 bar) - extindere rollcage si ranforsare suplimentara rollcage existent - planetare HD (CrMo Alloy) fata si spate - cardane fata si spate custom (Tom Woods) - 1350 series - rapoarte 5.13 in grupuri (de la 4.11 cat are acum) - SIMEX-uri- minim 35" - ideal 36" sau chiar 37" sa vedem - kit long arm Teraflex 6" sau Rubicon Express de 4.5" - troliu spate cu plasma - plasma pentru troliul fata care il am ca s-a stricat cablul metalic Cam astea ar fi - dupa asta cred ca o sa fie complet proiectul RUBI. :h5 RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Mai 23, 2009 Partajează Postat Mai 23, 2009 Re: Jeep Wrangler Rubicon 2.8 CRD - Proiect de MODIFICARI fain... O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate