bratu romeo Postat Septembrie 9, 2019 Partajează Postat Septembrie 9, 2019 Salut, caut si eu un desen explodat a cutiei de viteze manuale pentru TD4 . Ceea ce ma interseaza este carcasa , mai precis capacul prin care intra tija comandata de timonerie.In rave nu am gasit sau nu am cautat destul Multumesc Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Septembrie 9, 2019 Partajează Postat Septembrie 9, 2019 Salve! Da-mi un mail in PM! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bratu romeo Postat Septembrie 10, 2019 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2019 (editat) Am nevoie de capacul de la cutia de viteze prin care intra axul comandat de timonerie. Sa rupt suportul de aluminiu, cel din fotografie.TEL 0722369665. Editat Septembrie 10, 2019 de bratu romeo Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Septembrie 10, 2019 Partajează Postat Septembrie 10, 2019 [quote=bratu romeo;n1301012 .... .In rave nu am gasit sau nu am cautat destul Multumesc Nu ai cautat destul :wink: NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bratu romeo Postat Septembrie 11, 2019 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2019 (editat) Din cautari am aflat ca am sanse sa gasesc o carcasa sau o cutie defecta doar pe la service uri de freelandere in special. Am sunat la Craiova, le au dat la fier vechi. Ma poate ajuta cineva cu un nr de telefon de la un service care se ocupa mai mult cu conversie de freelandere, reparatii etc ? Nu stiu daca respectivul capac se vinde ca piesa noua, nu am gasit pe nicaieri. Multumesc Editat Septembrie 11, 2019 de bratu romeo Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate