vaaly Postat Septembrie 12, 2019 Partajează Postat Septembrie 12, 2019 Salut, de curamd am luat un pajero 3.2 DID Lwb din 2001, problema e ca motorul e foarte galagios pana la 2500 RPM, cu cat accelerezi mai tare cu atat mai tare se aude, e un fel de bataie, la relanti nu se aude nimic, lafel si cand are peate vreo 2500 ture. Se si simte un miroa de gaze, parca ar fi desprinsa evacuarea din motor. Inca nu am ajuns la un mecanic, dar imi e frica sa nu fie de la injectoare. cand zic ca se aude tare, e gen ca se trezesc vecinii de pe sttada cand plec de acasa. cum se manifesta un injector defect? ps. masina merge perfect in afara de zgomotuul asta, trage si nu scoate fum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crispus Postat Septembrie 18, 2019 Partajează Postat Septembrie 18, 2019 Poate ar putea ajuta daca ati pune si o inregistrare... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vaaly Postat Octombrie 11, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2019 Am rezolvat. Pompa de injectie era deplasata cu 1 dinte. Merge perfect acum 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate