razvan_ftw Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 salutare la toata lumea. ma numesc Razvan si sunt din Bucuresti.deocamdata nu am o masina 4x4 dar sper sa vina cat mai curand. nu intentionam sa-mi fac o prezentare decat dupa ce-mi achizitionam un 4x4,dar riscam sa-mi pierd contul.asa ca iata-ma. ne mai auzim cand voi reusi sa-mi cumpar o masina de teren. va salut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Noiembrie 30, 2008 Partajează Postat Noiembrie 30, 2008 Re: salut :W :hi www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Noiembrie 30, 2008 Partajează Postat Noiembrie 30, 2008 Re: salut Bine ai venit !... :grin: :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Noiembrie 30, 2008 Partajează Postat Noiembrie 30, 2008 Re: salut :W :h5 :cl http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CIUPERCA Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: salut hai cu samuraiul ala odata :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: salut :W in :cl :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: salut bine ai venit in :cl range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: salut :W consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: salut Bine ai venit! :W Ai rabdare ca vine si masina... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: salut :W :cl L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: salut :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: salut :W KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: salut :tr :W U Succes! Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john.helot Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: salut :W :cl Toyota LandCruiser120 kamikaze offroad team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvan_ftw Postat Februarie 7, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2009 Re: salut multumesc tuturor pentru primire.cam intr-o luna vine si la mine samuraiul. salutare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 Re: salut :W foarte bine inca un samu felicitari ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady_petre Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 Re: salut :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 Re: salut :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate