COBAR Postat Octombrie 9, 2019 Partajează Postat Octombrie 9, 2019 Buna ziua, Am o problema cu litrometrul si indicatorul pentru temperatura apei la LJ 73.Amandoua nu functioneaza .Daca fara litrometru mai merge ,fara temperatura apei cred ca este cam periculos in contextul in care abia am achizitionat masina si nu ounosc.Am inlocuit sonda de temperatura a apei si nu s-a schimbat nimic.Cred ca problema este din bordul masinii.S-a lovit cineva de aceasta problema si care ar fi rezolvarea? Multumesc anticipat MITSUBISHI PAJERO V80 -08 BMW M5- 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vasilecosmin1989 Postat Noiembrie 15, 2019 Partajează Postat Noiembrie 15, 2019 si eu am aceasi problema cu apa Ai rezolvat cumva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
COBAR Postat Noiembrie 18, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2019 Da,am rezolvat problema.Am inlocuit termostatul - avea gaura in el - si am montat sonda originala a masinii.Totul este perfect acum. MITSUBISHI PAJERO V80 -08 BMW M5- 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate