Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Kit +10 modificări necesare

Tomoiaga Stefan

Postări Recomandate

arcuri +10, telescoape +10, drop box fata, bari panard reglabile, lungit bratele superioare spate, bune ar fi furtune de frana mai lungi ( merg super J3703129 de Mazda). Spor la lucru!

• Like 1
forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Drop box față și brațele rămân tot alea de pe față? Sunt ok ? Și era cu cardanul pe spate mulți spun că trebuie m.ai lung + cutia coborâtă puțin !

drop boxul este din tabla ff groasa...iti coboara cutia cu echivalentul a 2-3 kituri e coborare clasica, iti impinge puntea mai in fata si pastreaza inclinatia corecta a puntii . Eu la ale mele NU am umblat la cardane si am ublat destul asa, si pe teren si la drumuri lungi. Nu extrem, este adevarat!

• Like 1
forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
Amortizoare +10, arcuri +10, drop box fata, obligatoriu furtunuri frana punti +10, bilelete antiruliu prelungite, bare panhard reglabile fata spate, brate laterale sustinere punte spate mai lungi cu 16mm, brate superioare punte spate reglabile, distantier repartitor frana punte spate, cardan spate inversat cu partea subtire catre punte in caz ca ai modelul lung Editat de TractoRila
  • Like 1
''Viata trebuie savurata, nu suportata''
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare