IONUTFLORIN Postat Octombrie 14, 2019 Partajează Postat Octombrie 14, 2019 Bună seara, sunt membru nou in acest club, precizez ca am un Mitsubishi pajero mk II si am urmatorele probleme: bord total nefuncțional acesta a survenit după ce am schimbat radiatorul de clima la un servis as dori sa stiu dacă este vreo un electrician priceput in zona de vest a tari sau sa ma ajutați cu unele sfaturi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IONUTFLORIN Postat Octombrie 16, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2019 Pe planeta acesta nu exista viata? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiVeniamin Postat Ianuarie 24, 2020 Partajează Postat Ianuarie 24, 2020 ai verificat sigurantele ? nici mie nu-mi merg parti din bord, trebuie sa verific sigurantele si apoi senzorii de exemplu indicatia de la super select. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IONUTFLORIN Postat Ianuarie 24, 2020 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2020 Toate sunt ok siguranțele mie nu îmi merge turometru și vitezometru, turometru cred ca de la alternator ca de acolo vine impuls iar vitezometru nu știu alternatorul pana în martie nu ii fac nimic cand o sa între în revizie completa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate