Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Salut din Gherla

Horia Corabean

Postări Recomandate

Mă numesc Horia Corăbean, sunt din Gherla, CJ, pasionat off road pe 4 şi 2 roţi, amator curse auto (nu liniuţe, am o Dacia 1300 din 1978), studii superioare, căsătorit, copil la bord, fost şofer cursă lungă, administrator dispecerat taxi, actualmente mă ocup de tractări auto, am avut un Grand Cherokee 5,2 V8, acum deţin un Galloper II (dacă vă ajută se pot înmatricula EURO 3 în Romania, o maşină foarte cinstită). Sper să fiu de folos în acest forum şi să gasesc informaţii utile sub egida bunului simţ care a fost prima impresie despre voi. Cele bune, poze cu ,,acareturile" în scurt timp, sper că a fost OK prezentarea.
Vasile Marginean 1977-2009
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Salut din Gherla

salut vecine! mă poţi identifica daca ştii vechea maşină de tractări, un Grand Cherokee negru, sau fost patron la Travel Taxi. Sunt nou pe aici pe forum, dar cu pasiune veche... Mai avem amici în zonă? Ieşiri faceţi?

Link spre comentariu

ciao,

eu sunt chiar novice, mi-am luat un suzu vitara de 10 zile si-am iesit de unul singur pe niste delurele pe la Viile Dejului doar ca sa ma asigur ca am 4x4 :ha: sub fund..

Dar scopu' ala e, incerc sa pricep cu ce se mananca :app off-roadul..

JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03

Link spre comentariu

Aha, bună alegere, şi sport fain, depinde la ce nivel de performanţă vrei să urci. La mine se rezumă la plimbări şi aventură în natură de week end, că am destule emoţii în virtutea meseriei... Poate ne întâlnim cândva să-ţi prezint ceva trasee pe lângă Săcălaia, şi soft şi hard, foarte pitoresc, poate încropim ceva mişcare şi pe la noi prin zonă

Link spre comentariu

Nici eu nu vreau sa escaladez everestu...

Im place pescuiala si tot timpul cu masinile mici le buseam pe dedesubt, asa ca amu m-am cocotat :wink:

Nu ca tine (Grand Cerokee) dar imi place mult masinuta (VITica.. :grin: )

Mai tre' sa trec prin furcile caudine ale rar-ului pe urma ii dau bataie..

Sigur c-o sa ne vdem, poate la un pahar de vorba = schimb de experienta :bannana

JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03

Link spre comentariu

absolut ca ne vedem, dar sa nu ma înţelegi greşit, am avut un Grand Cherokee pt că la 6000 euro acum un an nu am putut cumpăra o maşină suficient de puternică şi în stare bună :bravo pt tractări dar la 33 milioane impozit am decis sa nu mai fac cascadorii financiare şi acum mi-am adus (de 2 luni ) un Galloper 2,5 TD.

Link spre comentariu

Bine-ai venit ! Sunt Florin din Dej. Si eu ma ocup cu tractarile auto cu un Patrol . Parca te-am vazut de vreo doua saptamani cu Galloperul cu nr rosii si o platforma pe langa combinatul din Dej. Bine ca mai sunt prin zona pasionati. Nr meu de tel este 0741207112. Sper sa ne mai auzim.

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare