Horia Corabean Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Mă numesc Horia Corăbean, sunt din Gherla, CJ, pasionat off road pe 4 ÅŸi 2 roÅ£i, amator curse auto (nu liniuÅ£e, am o Dacia 1300 din 1978), studii superioare, căsătorit, copil la bord, fost ÅŸofer cursă lungă, administrator dispecerat taxi, actualmente mă ocup de tractări auto, am avut un Grand Cherokee 5,2 V8, acum deÅ£in un Galloper II (dacă vă ajută se pot înmatricula EURO 3 în Romania, o maÅŸină foarte cinstită). Sper să fiu de folos în acest forum ÅŸi să gasesc informaÅ£ii utile sub egida bunului simÅ£ care a fost prima impresie despre voi. Cele bune, poze cu ,,acareturile" în scurt timp, sper că a fost OK prezentarea. Vasile Marginean 1977-2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Re: Salut din Gherla Bine ai venit! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horia Corabean Postat Noiembrie 28, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Re: Salut din Gherla Mersi, a propos născut în Aleea Rotundă... Vasile Marginean 1977-2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SorinD Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Re: Salut din Gherla salut de la un dejean! :h5 Bine ai venit! __________________________________ JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horia Corabean Postat Noiembrie 28, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Re: Salut din Gherla salut vecine! mă poÅ£i identifica daca ÅŸtii vechea maÅŸină de tractări, un Grand Cherokee negru, sau fost patron la Travel Taxi. Sunt nou pe aici pe forum, dar cu pasiune veche... Mai avem amici în zonă? IeÅŸiri faceÅ£i? Vasile Marginean 1977-2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SorinD Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Re: Salut din Gherla ciao, eu sunt chiar novice, mi-am luat un suzu vitara de 10 zile si-am iesit de unul singur pe niste delurele pe la Viile Dejului doar ca sa ma asigur ca am 4x4 :ha: sub fund.. Dar scopu' ala e, incerc sa pricep cu ce se mananca :app off-roadul.. __________________________________ JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horia Corabean Postat Noiembrie 28, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Re: Salut din Gherla Aha, bună alegere, ÅŸi sport fain, depinde la ce nivel de performanţă vrei să urci. La mine se rezumă la plimbări ÅŸi aventură în natură de week end, că am destule emoÅ£ii în virtutea meseriei... Poate ne întâlnim cândva să-Å£i prezint ceva trasee pe lângă Săcălaia, ÅŸi soft ÅŸi hard, foarte pitoresc, poate încropim ceva miÅŸcare ÅŸi pe la noi prin zonă Vasile Marginean 1977-2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SorinD Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Re: Salut din Gherla Nici eu nu vreau sa escaladez everestu... Im place pescuiala si tot timpul cu masinile mici le buseam pe dedesubt, asa ca amu m-am cocotat :wink: Nu ca tine (Grand Cerokee) dar imi place mult masinuta (VITica.. :grin: ) Mai tre' sa trec prin furcile caudine ale rar-ului pe urma ii dau bataie.. Sigur c-o sa ne vdem, poate la un pahar de vorba = schimb de experienta :bannana __________________________________ JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horia Corabean Postat Noiembrie 28, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Re: Salut din Gherla absolut ca ne vedem, dar sa nu ma înÅ£elegi greÅŸit, am avut un Grand Cherokee pt că la 6000 euro acum un an nu am putut cumpăra o maÅŸină suficient de puternică ÅŸi în stare bună :bravo pt tractări dar la 33 milioane impozit am decis sa nu mai fac cascadorii financiare ÅŸi acum mi-am adus (de 2 luni ) un Galloper 2,5 TD. Vasile Marginean 1977-2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Re: Salut din Gherla Bine ai venit !... :grin: :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SorinD Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Re: Salut din Gherla Galloper, nici cu aia nu mi-e rusine (in ceea ce priveste inaltimea), eu sunt mai micut insa nu ma plang, pana in Somes ajung... :shrk __________________________________ JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator stress Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 Re: Salut din Gherla Bine ai venit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 Re: Salut din Gherla Bine ai venit! :h5 :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 Re: Salut din Gherla Bun venit! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 Re: Salut din Gherla :W :h5 I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nan florin Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 Re: Salut din Gherla Bine-ai venit ! Sunt Florin din Dej. Si eu ma ocup cu tractarile auto cu un Patrol . Parca te-am vazut de vreo doua saptamani cu Galloperul cu nr rosii si o platforma pe langa combinatul din Dej. Bine ca mai sunt prin zona pasionati. Nr meu de tel este 0741207112. Sper sa ne mai auzim. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horia Corabean Postat Noiembrie 29, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 Re: Salut din Gherla mulÅ£umesc de primire tuturor Dl Florin Nan ne auzim curând cu prima ocazie în Dej sau Gherla, nr meu de tel este 0743667871 Vasile Marginean 1977-2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vergu cristian Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 Re: Salut din Gherla Bine ai venit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
faitonu Postat Decembrie 1, 2008 Partajează Postat Decembrie 1, 2008 Re: Salut din Gherla haleluia...in sfirsit ai reusit sa tastezi adresa forumului..of,ca greu ti-a fost..imi vine sa-ti fac asa.. slp bine ai venit si sedere placuta :h5 ...asta nu-i masina...e IMS!!!... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horia Corabean Postat Decembrie 3, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2008 Re: Salut din Gherla Salut fratiuc! Cand vii pe la Gherla hai la cafea! O iau in termos si o bem la Observator! :y :y :bravo Vasile Marginean 1977-2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Decembrie 3, 2008 Partajează Postat Decembrie 3, 2008 Re: Salut din Gherla bine ai venit !!! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horia Corabean Postat Ianuarie 5, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: Salut din Gherla poze cu ,,acareturile" Vasile Marginean 1977-2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horia Corabean Postat Ianuarie 5, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: Salut din Gherla alte actiuni de timp liber Vasile Marginean 1977-2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: Salut din Gherla Noroc si drumuri bune! :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: Salut din Gherla :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate