Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Salut din Gherla

Horia Corabean

Postări Recomandate

• 4 săptămâni mai târziu...

Re: Salut din Gherla

Salut si bine ai venit ! :W :cl

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:W

Stiu ca nu are legatura cu natura forumului, dar ai putea sa spui 2-3 cuvinte despre dacia aia ? Adica ce modificari are ca la exterior arata de bun simt, nu tiganie.

Da mersi, fiind model 1978 nu are mari modificări la caroserie, numai întărituri, în mai multe serii, cunoscută fiind calitatea pieselor care ţin de stabilitate (un amic avea o dacie cu lonjeroanele fisurate-rupte, trecea peste gropi ca omida :ha: ). Motorul este bloc standard de 1300, cargurator Weber de pe un Renault 11 cu difuzor de 27 mm, chiulasa cu şaibe sub supape şi alte arcuri cred (a bătut 6000 rpm măsurat şi s-a dezintegrat paleta de pe fulie pe la nasul măsurătorului), ax cu came şi rampă de culbutori de la un Renault 12 TS (în 2005 am căutat trei luni axul :p ), aprindere electronică stil casa pionerilor, volantă cu 2 kile mai uşoară, cutie cu grup de dacie 1100, nu am desfăcut-o dar e mai scurtă în trepte şi a ţinut şi ţine mai mult ca altele, jante din trei judeţe, pe una e ştanţat pe spate Firestone (ştie cineva ceva? am oase de gordină pe dacie?), lipsă scaune din spate şi alte trucuri de uşurat maşina (găuri în clanţe, etc). Vopseaua am dat-o în octombrie cu trafaletul, înainte de memorialul ,,Laurenţiu Moldovan'' din motive de estetică şi colante, particip cu ea din 2005 la curse organizate în judeţ şi la cele care le-a organizat clubul nostru sportiv Racing Team Gherla. A, am uitat, tobă finală de pe un Harley Davidson, subsemnatul nu a ţinut pe nici o maşină prea multe încurcătoare de fum, să vedeţi Grand Cherokee-le V8 5.2!!!!!!!!!!! Păcat că a plecat...

Vasile Marginean 1977-2009
Link spre comentariu

Daca ai lucrat atat la o masina cu care te dai presupun destul de rar si de limitatat, nu vreau sa-mi imaginez ce monstru vei face daca te apuci de vre-un 4x4.

:1 :bravo

Mersi! :h5 sper sa vina vremuri si mai bune poate o sa pot... dar la aceste masini nu prea cred ca merge bricolatul... ma las pe mana voastra, nu ma apuc pana nu intreb, ca de aia ne-am organizat. Mersi inca o data!

Vasile Marginean 1977-2009
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare