verzet Postat Octombrie 20, 2019 Partajează Postat Octombrie 20, 2019 Salut baieti. Dupa "n"cautari am ajuns la urmatoarele uleiuri: Motor: CASTROL MAGNATEC DIESEL B4 10W40 Aici am optat si pt Motul 4100 Multi Diesel da pana la urma am renuntat ca sa le pun toate Castrol, am eu un fix..:) Cutie viteze+ reductor: Castrol Syntrax Long Life 75W90 Ulei punte spate: Castrol Syntrax Limited Slip 75W140 1L Ulei punte fata: CASTROL EPX 80W90 Filtrele le-am ales de la Mahle. Daca aveti alte propuneri sau sugestii dati-mi de stire. Numa bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
verzet Postat Octombrie 24, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2019 Se pare ca nu prea se înghesuie lumea p'aici sau is sătui de astfel de posturi.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
OvidiuSG Postat Octombrie 24, 2019 Partajează Postat Octombrie 24, 2019 (editat) Salutare, din experientele avute Motul este net superior cam tuturor uleiurilor de pe piata, consider ca ar fi trebuit sa ramai la acest ulei atat pentru motor cat si pentru cutie, reductor si punte. Castrol Syntrax este printre cei mai ieftini lubrifianti din gama lui, de aici poti sa iti dai seama si de calitate. La filtre in mare parte si eu folosesc tot Mahle, sunt bune, au fost piesele de origine la Mercedes foarte mult timp, poate ca inca mai sunt, nu sunt sigur. Editat Octombrie 25, 2019 de OvidiuSG Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
verzet Postat Octombrie 25, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2019 (editat) Mersi Ovidiu de feedback. Revin cu alternativa Motul. Motor 4100 Multi Diesel 10W40 sau 4100 Turbolight 10W-40 ? Pareri care din ele? Cutie viteze + reductor Motylgear 75W-90 sau Gear 300 75W-90? Pareri care din ele? Ulei punte fata Gearbox 80W-90 Ulei punte spate cu LSD Gear Competition 75W-140 Editat Octombrie 25, 2019 de verzet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
OvidiuSG Postat Octombrie 25, 2019 Partajează Postat Octombrie 25, 2019 Pentru motor am folosit Motul Specific(in functie de constructor, cred ca gasesti si pt Toyota), punte spate tot 75w140, pentru cutie nu mai stiu coeficientul, in principiu e bine sa le respecti pe cele date de constructor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate