CristianEmac Postat Octombrie 20, 2019 Partajează Postat Octombrie 20, 2019 când aveți timp, ca și verificare/mentenanță, dați jos protecțiile de plastic ale pragurilor, eu asta am găsit : Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nila04rrw Postat Octombrie 23, 2019 Partajează Postat Octombrie 23, 2019 Contrapragurile nu-s afectate? 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CristianEmac Postat Octombrie 24, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2019 @nila04rrw : sper să nu fie afectate prea mult. te țin la curent! să trăiești Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CristianEmac Postat Noiembrie 20, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2019 după multe căutări și frământări, am reușit să rezolv problema cu pragul, a fost înlocuit complet! încă nu e finisată lucrarea dar în acest moment, rezultatul arată cam așa : Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate