vanoss Postat Octombrie 21, 2019 Partajează Postat Octombrie 21, 2019 Stie cineva cum se schimba afisajul din KM/L in L/100KM la Grand Vitara 2? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuraiJack Postat Noiembrie 3, 2019 Partajează Postat Noiembrie 3, 2019 Salutare... La manual scrie ca se face cu motorul oprit. Se tine apasat butonul din dreapta afisajului, se acționează cheia în poziția ON și apoi începe să pâlpâie afisajul și poti modifica. Eu unul nu am reușit :ang2....așa că îți doresc succes! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vanoss Postat Noiembrie 3, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2019 Eu am rezolvat de mult cu o informatie asemanatoare de pe un alt grup. La mine a functionat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dacus_Malus Postat Februarie 27, 2020 Partajează Postat Februarie 27, 2020 Intreb si eu ceva: La mine afiseaza consumul instant...cum fac sa afiseze consumul mediu? Multumesc. Suzuki Vitara 1990 Toyota Prius Hybrid 2006 Citroen C25 Autorulota 1990 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate