Cornel cdn Postat Octombrie 28, 2019 Partajează Postat Octombrie 28, 2019 Bună ziua, as dorii sa achiziționez un freelander 2 (2007-2010) ptr a l folosii la plimbări de munte cu toate intemperiile, cât și pe sosea bineanțeles,, încălțat '' cu ceva bun. Ce sfaturi îmi dați menționez ca nu fac offroad. Dar despre costuri de întreținere. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
OvidiuSG Postat Octombrie 28, 2019 Partajează Postat Octombrie 28, 2019 Salutare, am in familie un Freelander 2 de ceva timp, l-am condus si eu destul de mult si pot sa spun ca mi-a placut. Se descurca foarte bine pe teren accidentat, camp, aratura, zapada, noroi, etc, pe asfalt devine destul de instabil la viteze mari pe drumuri denivelate, pe autostrada e ok. Pentru o persoana inalta este incomod la condus(eu am 1.92m), portbagajul este mic pentru gama din care face parte, spatiul interior este suficient. Motorul este de Ford(cred ca derivat de PSA, nu sunt sigur), oricum scrie mare pe unele componente ale motorului si cutiei de viteze FoMoCo, ceea ce nu e neaparat un lucru rau, motoarele de 2.2 d sunt bunicele.Ca fiabilitate e ok, a fost schimbata galeria de admisie(problema specifica acestui motor) si termostatul in 3 ani de utilizare(preponderent pe asfalt). Costurile periodice de intretinere sunt acceptabile, medii pentru piata SUV-urilor, nimic de speriat(poate filtrul de combustibil daca il vrei original). 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cornel cdn Postat Octombrie 28, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2019 Mulțumesc mult voi avea în vedere toate detaliile pe care le ați enumerat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Decembrie 14, 2019 Partajează Postat Decembrie 14, 2019 Salutare, am in familie un Freelander 2 de ceva timp, l-am condus si eu destul de mult si pot sa spun ca mi-a placut. Se descurca foarte bine pe teren accidentat, camp, aratura, zapada, noroi, etc, pe asfalt devine destul de instabil la viteze mari pe drumuri denivelate, pe autostrada e ok. Pentru o persoana inalta este incomod la condus(eu am 1.92m), portbagajul este mic pentru gama din care face parte, spatiul interior este suficient. Motorul este de Ford(cred ca derivat de PSA, nu sunt sigur), oricum scrie mare pe unele componente ale motorului si cutiei de viteze FoMoCo, ceea ce nu e neaparat un lucru rau, motoarele de 2.2 d sunt bunicele.Ca fiabilitate e ok, a fost schimbata galeria de admisie(problema specifica acestui motor) si termostatul in 3 ani de utilizare(preponderent pe asfalt). Costurile periodice de intretinere sunt acceptabile, medii pentru piata SUV-urilor, nimic de speriat(poate filtrul de combustibil daca il vrei original). Salut! Poti,te rog, detalia un pic problema cu galeria de admisie? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
OvidiuSG Postat Decembrie 15, 2019 Partajează Postat Decembrie 15, 2019 Pai e destul de simplu, galeria de admisie s-a fisurat la aproximativ 200.000 km si a fost inlocuita, e o problema specifica acestor motoare, nu a fost lovita sau fortata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Decembrie 15, 2019 Partajează Postat Decembrie 15, 2019 Cel mai probabil s-a mai umblat la galeria de admisie si nu a fost respectata procedura de demontare/montare, fiind de plastic este recomandat sa se schimbe daca se umbla acolo. De obicei se deformeaza si nu se mai aseaza bine la pozitie. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Decembrie 17, 2019 Partajează Postat Decembrie 17, 2019 Eu am demontat-o cand am schimbat filtrul epurator,dar deocamdata nu am probleme cu ea. Masina are tot in jur de 200k. Sper sa ramana tot intreaga :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate