Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Problema clima Range Rover P38

Simyon

Postări Recomandate

Buna seara,am si eu o problema cu caldura,indiferent ce temperatura setez nu merge numai frig,sa fie blocat modulatorul pe rece?la asta m-am gandit dar din pacate nu stiu unde este pozitionat sa-l pun doar pe caldura,stie cineva?ma ajuta si pe mine cineva ?
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

..............ma ajuta si pe mine cineva ?
Salut. Cat timp trebuie sa ghicim noi ce motorizare are si din ce an e masina ma indoiesc, scrie ceva cu rosu aici https://www.club4x4.ro/forum4x4/forum/masinile-noastre-sau-ca-si-ale-noastre/land-rover/anunturi-si-sugestii-importante/35520-in-atentia-proaspetilor-posesori-de-land-rover#post35520 cat si in semnatura mea.

:uameni

• Like 1

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

In primul rand verifica daca nu e infundat radiatorul ca prin el trece apa calda continuu, nu sunt valve care sa inchida circuitul. Pt asta trebuie sa identifici furtunele la care e legat in compartimentul motor si sa verifici daca sunt ambele calde sau nu ca poate fi un caz simplu de radiator(matrix) infundat...in linkul din postarea mea anterioara gasesti alt link de unde poti descarca cartea tehnica unde e descris totul

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Link spre comentariu

Doar un exemplu din carte

114466279_P38heating.jpg.84a37dc42ca95487ce6ac8df079d16f3.jpg

927380004_P38heating.jpg.34ad794bb3522d07b2e0a1ea3d9d9590.jpg

Link spre comentariu

Deci raman punctele 3 si 4

Link spre comentariu

Salut,

Mai mult ca sigur ca nu iti mai merg cum trebuie servomotoarele care comuta dupa cald-rece si invers, o problema specifica masinii, motorul dupa partea stanga ai acces relativ usor la el,

trebuie sa scoti masca de la ceasurile din bord si ai acces la el si poti sa-l treci manual pe cald miscand acel brat al lui care ar trebui sa fie actionat de motoras, la cel de pe dreapta accesul este aproape imposibil, trebuie sa demontezi tot bordul.

Dar inainte de toate astea daca ai acel semn cu cartica aprins pe afisajul de la caldura, HVAC, cel mai bine este sa pui un tester pe ea sa vezi ce eroare iti da si daca nu ai alta solutie aplici ce am scris mai sus.

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare