MagnuM Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 ... sau ce inseamna sa fii destept si sa stii ce vrei (vezi si "cazul" Skoda)!!! Asta, in timp ce noi (vezi "cazurile" ARO, Rocar... poate si Roman) "nu ne vindem tara"... o dam gratis... Sa vinzi masini militare si de pompieri in Statele Unite, nu e chiar de neglijat, dar sa fie si recunoscute ca vehicule foarte bune, asta e o mare realizare! Bravo lor! Cehii nu se dezmint! [youtube:rflcsdp8] [/youtube:rflcsdp8] [youtube:rflcsdp8]http://www.youtube.com/watch?v=TkvUC0uAUPQ[/youtube:rflcsdp8] :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Re: Tatra... sau ATC... cu bani de la Terex... aici e diferenta dintre ei si noi Tatra a fost si va ramane o masina buna :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Re: Tatra... sau ATC... cu bani de la Terex... pai tancurile germane nu aveau motoare skoda? zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Re: Tatra... sau ATC... cu bani de la Terex... nu...tancurile germane aveau motoare Maybach armata germana in schimb avea si tancuri Skoda :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Re: Tatra... sau ATC... cu bani de la Terex... :h5 :sr zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Re: Tatra... sau ATC... cu bani de la Terex... (vezi si "cazul" Skoda)!!! Poveste despre Skoda : Achizitie Skoda Octavia Trend ; Pret de achizitie: 16mii si ceva(la oferta) Data achizitiei : inceputul lui noiembrie 2008 Km la bord la data achizitiei : cca.50 Data producerii neconformitatii : Jumatatea lui noiembrie 2008 Km la bord la data neconformitatii : 520 Drumuri efectuate pana la data neconformitatii : Bucuresti si cateva in jud. Giurgiu (max 80 km dus-intors) Motivul producerii neconformitatii: Plecare in Republica Moldova. Locul producerii neconformitatii:Oras Pantelimon , imediat dupa ce s-a trecut de service-ul unde a fost achizitionata. :ha: Neconformitate : Nu mai intra in nici o viteza. Timp de rezolvare: Patru zile. Mod de rezolvare: In Romania nu se schimba produsul - consecinta : demontarea a aproape 1/2 din masina. Cauza neconformitatii : Surub urias in capacul cutiei de viteze(care nu avea nici o legatura cu cutia) Efectele neconformitatii : 0 pt. dealer , multe fire noi de par alb pt. proprietar. :bravo Deja nu mai e o exceptie , un vecin dupa cateva zeci de mii , sta cu ea mai mult prin service. Dar asta e tendinta mondiala : unica folosinta ! Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Re: Tatra... sau ATC... cu bani de la Terex... eu cred ca skoda e cea mai reusita copie a unui original...... zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Re: Tatra... sau ATC... cu bani de la Terex... :ha: :ha: :ha: Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Re: Tatra... sau ATC... cu bani de la Terex... Tatra are motorul facut de ei...cutia de viteze tot de ei....nu are TDI-uri de astea la moda :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Noiembrie 28, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Re: Tatra... sau ATC... cu bani de la Terex... (vezi si "cazul" Skoda)!!! Poveste despre Skoda : Achizitie Skoda Octavia Trend ; Pret de achizitie: 16mii si ceva(la oferta) Data achizitiei : inceputul lui noiembrie 2008 Km la bord la data achizitiei : cca.50 Data producerii neconformitatii : Jumatatea lui noiembrie 2008 Km la bord la data neconformitatii : 520 Drumuri efectuate pana la data neconformitatii : Bucuresti si cateva in jud. Giurgiu (max 80 km dus-intors) Motivul producerii neconformitatii: Plecare in Republica Moldova. Locul producerii neconformitatii:Oras Pantelimon , imediat dupa ce s-a trecut de service-ul unde a fost achizitionata. :ha: Neconformitate : Nu mai intra in nici o viteza. Timp de rezolvare: Patru zile. Mod de rezolvare: In Romania nu se schimba produsul - consecinta : demontarea a aproape 1/2 din masina. Cauza neconformitatii : Surub urias in capacul cutiei de viteze(care nu avea nici o legatura cu cutia) Efectele neconformitatii : 0 pt. dealer , multe fire noi de par alb pt. proprietar. :bravo Deja nu mai e o exceptie , un vecin dupa cateva zeci de mii , sta cu ea mai mult prin service. Dar asta e tendinta mondiala : unica folosinta ! Nefericit cazul tau! De ce nu ti-ai luat Logan?! Macar nu albeai, pentru ca esti deja obisnuit cu produsele Dacia... :P Revenind la Skoda; au supravietuit pe banii lui VW - la asta faceam referire. :grin: :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 Re: Tatra... sau ATC... cu bani de la Terex... ... sau ce inseamna sa fii destept si sa stii ce vrei (vezi si "cazul" Skoda)!!! Asta, in timp ce noi (vezi "cazurile" ARO, Rocar... poate si Roman) "nu ne vindem tara"... o dam gratis... ar mai incapea si Tractorul Bv, Semanantoarea B etc. Din fericire pt. ei, nu i-a scos nimeni in strada sa strige nu ne vindem tara. Au ajuns la un moment dat ca 80% din PIB-ul cehilor, sa fie generat de fabrica de autoturisme ... La noi le-au pus pe butuci si le-au vindut la fier vechi ... :uameni de kkt ... care acuma ne dau lectii de moralitate si ne trimit la vomat, ca sa mai poata ei face neste scamatorii si sa scape de procese. Na ca m-am enervat ... http://carunderconstruction.googlepages.com/motz.gif I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 Re: Tatra... sau ATC... cu bani de la Terex... (vezi si "cazul" Skoda)!!! Poveste despre Skoda : Achizitie Skoda Octavia Trend ; Pret de achizitie: 16mii si ceva(la oferta) Data achizitiei : inceputul lui noiembrie 2008 Km la bord la data achizitiei : cca.50 Data producerii neconformitatii : Jumatatea lui noiembrie 2008 Km la bord la data neconformitatii : 520 Drumuri efectuate pana la data neconformitatii : Bucuresti si cateva in jud. Giurgiu (max 80 km dus-intors) Motivul producerii neconformitatii: Plecare in Republica Moldova. Locul producerii neconformitatii:Oras Pantelimon , imediat dupa ce s-a trecut de service-ul unde a fost achizitionata. :ha: Neconformitate : Nu mai intra in nici o viteza. Timp de rezolvare: Patru zile. Mod de rezolvare: In Romania nu se schimba produsul - consecinta : demontarea a aproape 1/2 din masina. Cauza neconformitatii : Surub urias in capacul cutiei de viteze(care nu avea nici o legatura cu cutia) Efectele neconformitatii : 0 pt. dealer , multe fire noi de par alb pt. proprietar. :bravo Deja nu mai e o exceptie , un vecin dupa cateva zeci de mii , sta cu ea mai mult prin service. Dar asta e tendinta mondiala : unica folosinta ! Nefericit cazul tau! De ce nu ti-ai luat Logan?! Macar nu albeai, pentru ca esti deja obisnuit cu produsele Dacia... :P Revenind la Skoda; au supravietuit pe banii lui VW - la asta faceam referire. :grin: Am inteles exact , dar am relatat pt. ca am impresia ca nu mai lucreaza ca la inceput. Am luat-o pt ca a fost marca favorita a sotiei , desi Sandero cam tragea cu ochiul(dpdv al aspectului exterior raportat la pret de achizitie). :h5 Dar cand o masina te lasa atunci cand ai mai mare nevoie de ea , fiind si foarte noua , nu-ti mai vine sa o vorbesti de bine. Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Noiembrie 29, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 Re: Tatra... sau ATC... cu bani de la Terex... ... sau ce inseamna sa fii destept si sa stii ce vrei (vezi si "cazul" Skoda)!!! Asta, in timp ce noi (vezi "cazurile" ARO, Rocar... poate si Roman) "nu ne vindem tara"... o dam gratis... ar mai incapea si Tractorul Bv, Semanantoarea B etc... Asa e... Lista este mai mare... Poate ne vine mintea la cap... acum, la sfarsit de an... sa nu-i mai dam exemple doar pe cehi... ... Dar cand o masina te lasa atunci cand ai mai mare nevoie de ea , fiind si foarte noua , nu-ti mai vine sa o vorbesti de bine. Mda... mai ales daca e o marca de la care ai ceva pretentii... Nasol... :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 Re: Tatra... sau ATC... cu bani de la Terex... On topic: in al doilea filmulet, nenea ne atrage atentia ca masinile au suspensie independenta. M-am uitat mai atent, si intradevar, am observat ca nu mai au punti rigide. Interesant, nu??? As fi curios cum ar fabrica cei de la Tatra o masina de mers oriunde avind in spate experienta pe care o au cu camioanele. Oare daca le dau un mail, imi trimit niste planuri, schite, ceva??? http://carunderconstruction.googlepages.com/Unschuld.gif I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Noiembrie 29, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 Re: Tatra... sau ATC... cu bani de la Terex... On topic: in al doilea filmulet, nenea ne atrage atentia ca masinile au suspensie independenta. M-am uitat mai atent, si intradevar, am observat ca nu mai au punti rigide. Interesant, nu??? As fi curios cum ar fabrica cei de la Tatra o masina de mers oriunde avind in spate experienta pe care o au cu camioanele. Oare daca le dau un mail, imi trimit niste planuri, schite, ceva??? http://carunderconstruction.googlepages.com/Unschuld.gif Tatra nu a fabricat decat 2 modele cu axe rigide - 116 si 810, in rest, toate modelele sunt cu axe independente. Sistemul "transaxle" a fost dezvoltat de inginerul austriac Hans Ledwinka. Incepand cu Tatra 111, sistemul se modifica putin, dar pastreaza configuratia "transaxle". Modificarea de baza a constat in folosirea unor pinioane planetare de dimensiuni egale (modelul anterior, folosea pinioane planetare inegale - cu acelasi raport - si avea semiaxele planetare in acelasi plan), fapt ce a generat decalarea semiaxelor planetare, rotile masinii nemaifiind in acelasi plan; rotile de pe stanga sunt decalate spre fata vehicului, in timp ce rotile de pe dreapta sunt decalate spre spatele vehicului. Practic, transmisia si suspensia au aceiasi axa geometrica. [youtube:1xz6gjgp]http://www.youtube.com/watch?v=CRAqzv-bHS0[/youtube:1xz6gjgp] :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Decembrie 3, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2008 Re: Tatra... sau ATC... cu bani de la Terex... Tatra reload... :grin: [youtube:34akljpe]http://www.youtube.com/watch?v=xkAWTu4YGhQ&feature=related[/youtube:34akljpe] :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate