kleinysib Postat Noiembrie 5, 2019 Partajează Postat Noiembrie 5, 2019 Va salut stimati colegi posesori de Toyota LJ 73. De curand am achizitionat un LJ73 si urmeaza sa merg la RAR pentru cartea de identitate. Intrebarea mea este ce dimensiuni la anvelope sunt omologate si trecute in carte la LJ73? Intreb pentru ca un amic a mers la RAR, tot pentru carte, cu un Nissan Patrol, cu anvelope de 33 si i le-a trecut in carte, pentru ca au mai fost omologate anterior pe Patrol. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
miklovan Postat Noiembrie 7, 2019 Partajează Postat Noiembrie 7, 2019 Eu am cumparat masina cu 33/12.5r15 si le am trecute in carte. Era bine daca erau mai inguste dar macar is in acte. 1 "A bon entendeur, salut!" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kleinysib Postat Noiembrie 8, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2019 Multumesc. Ma gandesc sa merg si eu cu 33 -uri. Daca am noroc sa mi le treaca, ar fi super. Daca ma respinge vin cu originalele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate