rzw92 Postat Noiembrie 18, 2019 Partajează Postat Noiembrie 18, 2019 Salut colegii!Vreau sa pun un 1.6 pe jimny..ce parere aveti?am auzit ca ar merge de baleno..puteti sa imi dati mai multe detalii? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rzw92 Postat Noiembrie 19, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2019 Sau ce alt motor as putea sa pun in afara de 1.3? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moroiu Postat Noiembrie 22, 2019 Partajează Postat Noiembrie 22, 2019 Depinde ce model ai, curea, lant cu sau fara vvt... Ma zgaiesc dupa Samuraie! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rzw92 Postat Noiembrie 22, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2019 E pe curea,din anul 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moroiu Postat Noiembrie 23, 2019 Partajează Postat Noiembrie 23, 2019 Se pare ca cel mai simplu este de vitara 1.6. Altfel o sa te coste mai mult decat toata masina Ma zgaiesc dupa Samuraie! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rzw92 Postat Noiembrie 23, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2019 Am citit ca ar merge si de baleno cu mici modificari,de grand vitara 1.6 cica ar scapa de cateva modificari..Ai pus tu de vitara 1.6?ai mai multe informatii? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moroiu Postat Noiembrie 24, 2019 Partajează Postat Noiembrie 24, 2019 Nu am pus dar sunt multe informatii pe net. Nu amesteca Grand Vitara, cu Vitara. La cele pe lant ai mai multe optiuni - Baleno, Liana, GV, Swift - cu modificari minime. Dar la cele pe curea se pare ca doar Vitara 1.6 se poate pune relativ simplu. Altfel modificarile costa. Mai bine umbli la rapoarte in reductor si punti. Ma zgaiesc dupa Samuraie! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rzw92 Postat Noiembrie 24, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2019 Mda,nu stiu..ma mai documentez,mai astept raspunsuri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moroiu Postat Noiembrie 24, 2019 Partajează Postat Noiembrie 24, 2019 http://www.auszookers.com/forum/viewtopic.php?f=17&t=39217 uite un exemplu deci e clar ca iti trebuie un motor seria G Ma zgaiesc dupa Samuraie! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rzw92 Postat Noiembrie 24, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2019 Am citit pe respectivul forum..toti pasii care zic ca trebuiesc urmati..dar una e sa citesti alta e sa te duci la un baiat care a mai facut si stie.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate